Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja verovatno ne bih ni gledao, tadasnja devojka me naterala, hteo da gasim: Ne, ne kao ostavi do kraja , zamisli :eek: .. romanticno je bilo vece nema sta. :p

- - - - - - - - - -

Senke nad Balkanom nisam gledao, bacio pogled na "vojnu akademiju" meni ono bezveze :p Znam sad cete da me pljujete :confused:
moj muž je ro narezao pre no što ga je pogledao
I neće da ga baci
Moraću ja

- - - - - - - - - -

Pa ja verovatno ne bih ni gledao, tadasnja devojka me naterala, hteo da gasim: Ne, ne kao ostavi do kraja , zamisli :eek: .. romanticno je bilo vece nema sta. :p

- - - - - - - - - -

Senke nad Balkanom nisam gledao, bacio pogled na "vojnu akademiju" meni ono bezveze :p Znam sad cete da me pljujete :confused:
kakva vojna akademija?

Ne gledam nista domace ali imam nekoliko filmova kao Maratonci,Mrtav ladan ,Radovana treceg mogu stalno da gledam...ne bas stalno al kad nemam ideja,a sad cem gledam Hepi end,posle cu Koreance....Cao svima ,odoh na drugi kanal,:ljub::lakunoc;:cao:

Laku noc :lol: :zag:

- - - - - - - - - -

tv ne gledam 10 godina niti cu..

nego. ja, nikad vise, nikog, ne pustam u kucu.
prestani, da se bukvalno bodes u venu zarazenom iglom, i siris mi satanizam pa cu te pustiti.
a ti, prekini, da me userravas svojim jezivim horor trauma trauma traumetina pricama, pa cu te pusiti.

:lol: O cemu ti to? :lol:

Pff.. pa ne znam, dok ne steknes nekog normalnog probaj da "unormalis" ove nenormalne :lol: Ako negativno uticu na tebe pa batali ih :p

doktore. ajte vi ostati sa mnom celu noc, ja vise spavati u zivotu necu, odricem se spavanja, bicu ko ona zena sto nije spavala 30 godina zivota i idalje je nekako ziva
nemoguce je unormaliti ih.
vidite doktore, ja najbolje da ne izlazim vise ni iz kuce, ni da pustam ikog u kucu. i tako ce biti.

doktore. ajte vi ostati sa mnom celu noc, ja vise spavati u zivotu necu, odricem se spavanja, bicu ko ona zena sto nije spavala 30 godina zivota i idalje je nekako ziva
nemoguce je unormaliti ih.
vidite doktore, ja najbolje da ne izlazim vise ni iz kuce, ni da pustam ikog u kucu. i tako ce biti.

Pa ne mogu da ostanem celu notj, kako cu sutra da ustanem :confused:

A dobro, i ja imam takve periode kada mi tako dodje da ne pustam nikog :lol: Samo okreni to u sopstvenu korist nemoj da padas u depresiju vec iskoristi to filozfski kao neki period za razmisljanje, mislim tako ja radim :p

- - - - - - - - - -

Da ne bude da si samo sedela kutji i troshila vreme uzalud tek tako, kao u zatvoru :p To je onda lose .

Pa ne mogu da ostanem celu notj, kako cu sutra da ustanem :confused:

A dobro, i ja imam takve periode kada mi tako dodje da ne pustam nikog :lol: Samo okreni to u sopstvenu korist nemoj da padas u depresiju vec iskoristi to filozfski kao neki period za razmisljanje, mislim tako ja radim :p

- - - - - - - - - -

Da ne bude da si samo sedela kutji i troshila vreme uzalud tek tako, kao u zatvoru :p

doktore evo imam ideju. postacu diler vanvremenski boss onaj dilerski, i onda, cu od tih para, koje ima ko ovde da uzme jer se svi bodu.
da uzmem nekog placenika, da bude sa mnom svaku noc po celu noc
eh doktore puzh da vi znate a hvala bogu ne znate problematiku slucaja

doktore evo imam ideju. postacu diler vanvremenski boss onaj dilerski, i onda, cu od tih para, koje ima ko ovde da uzme jer se svi bodu.
da uzmem nekog placenika, da bude sa mnom svaku noc po celu noc
eh doktore puzh da vi znate a hvala bogu ne znate problematiku slucaja

Pa super biznis ideja, samo malo nezakonita :p A i zensko.. bolje smisli nesto drugo :p

- - - - - - - - - -

Ko ne razume, ja? Sve ja razumem, to mi je posao :flert:

Pa super biznis ideja, samo malo nezakonita :p A i zensko.. bolje smisli nesto drugo :p

sta fali jelte ako ne mozes da ih pobedis..
hebi im mater
nemam vam pojma Dr Puzh ajmo mi piti kafu neka to
:flert:
product-image-633596426_195eb5e6-a7a0-4ff5-b123-36087f2c2b06_1024x1024.jpg

- - - - - - - - - -

a jeste Dr Puzh :flert:
u opisu vam je posla da sve razumete, kako cete drugacije raditi na slucaju :flert:

Ne gledam nista domace ali imam nekoliko filmova kao Maratonci,Mrtav ladan ,Radovana treceg mogu stalno da gledam...ne bas stalno al kad nemam ideja,a sad cem gledam Hepi end,posle cu Koreance....Cao svima ,odoh na drugi kanal,:ljub::lakunoc;:cao:
laku noć Žiži
tumblr_mm37pu7H9x1re54tco1_500.gif

- - - - - - - - - -

o tome, kako nemam, jednog, normalnog druga.

- - - - - - - - - -

gud naht Zizi :D
Ima i normalnih
Samo malo treba da zakoračiš u spoljni svet
Ja sam postepeno odstranila iz života sve osobe koje me na bilo koji način ugrožavaju
Ali sam i upoznala nove, sa boljim kriterijumom zahvaljujući lošem iskustvu
Evo i ti si srela svog Lava
Ima još okej ljudi, veruj mi, ma kako ovaj svet bio otrovan

Ima i normalnih
Samo malo treba da zakoračiš u spoljni svet
Ja sam postepeno odstranila iz života sve osobe koje me na bilo koji način ugrožavaju
Ali sam i upoznala nove, sa boljim kriterijumom zahvaljujući lošem iskustvu
Evo i ti si srela svog Lava
Ima još okej ljudi, veruj mi, ma kako ovaj svet bio otrovan

i moram, ne mogu ovo vise da svarim.. ali kad ne volim ljude, ne mogu vecinu da svarim, tj ovde nikog
ne volim ljude i ne mogu podneti da sam u javnosti, nema ljudi, samo vas na ekranu imam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back