- Poruka
- 112.748
E al zato mi se jako dopala serija Senke nad Balkanom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uff gledao sam nazalost, ubrzo nakon sto je izasao, znao sam da postoje gadosti ali nisam znao detalje... ono je bolesno.
i ja....Tako sam se i ja zeznuo, pa odgledao.![]()
Tako sam se i ja zeznuo, pa odgledao.![]()
moj muž je ro narezao pre no što ga je pogledaoPa ja verovatno ne bih ni gledao, tadasnja devojka me naterala, hteo da gasim: Ne, ne kao ostavi do kraja , zamisli.. romanticno je bilo vece nema sta.
- - - - - - - - - -
Senke nad Balkanom nisam gledao, bacio pogled na "vojnu akademiju" meni ono bezvezeZnam sad cete da me pljujete
![]()
kakva vojna akademija?Pa ja verovatno ne bih ni gledao, tadasnja devojka me naterala, hteo da gasim: Ne, ne kao ostavi do kraja , zamisli.. romanticno je bilo vece nema sta.
- - - - - - - - - -
Senke nad Balkanom nisam gledao, bacio pogled na "vojnu akademiju" meni ono bezvezeZnam sad cete da me pljujete
![]()
kakva vojna akademija?
TV ne gledam oko 3 godine,ubise one reklame..a na netu imam sve ...Cao Blanki![]()
Ne gledam nista domace ali imam nekoliko filmova kao Maratonci,Mrtav ladan ,Radovana treceg mogu stalno da gledam...ne bas stalno al kad nemam ideja,a sad cem gledam Hepi end,posle cu Koreance....Cao svima ,odoh na drugi kanal,:lakunoc;
![]()
tv ne gledam 10 godina niti cu..
nego. ja, nikad vise, nikog, ne pustam u kucu.
prestani, da se bukvalno bodes u venu zarazenom iglom, i siris mi satanizam pa cu te pustiti.
a ti, prekini, da me userravas svojim jezivim horor trauma trauma traumetina pricama, pa cu te pusiti.
O cemu ti to?
![]()
o tome, kako nemam, jednog, normalnog druga.
Pff.. pa ne znam, dok ne steknes nekog normalnog probaj da "unormalis" ove nenormalneAko negativno uticu na tebe pa batali ih
![]()
doktore. ajte vi ostati sa mnom celu noc, ja vise spavati u zivotu necu, odricem se spavanja, bicu ko ona zena sto nije spavala 30 godina zivota i idalje je nekako ziva
nemoguce je unormaliti ih.
vidite doktore, ja najbolje da ne izlazim vise ni iz kuce, ni da pustam ikog u kucu. i tako ce biti.
Pa ne mogu da ostanem celu notj, kako cu sutra da ustanem
A dobro, i ja imam takve periode kada mi tako dodje da ne pustam nikogSamo okreni to u sopstvenu korist nemoj da padas u depresiju vec iskoristi to filozfski kao neki period za razmisljanje, mislim tako ja radim
- - - - - - - - - -
Da ne bude da si samo sedela kutji i troshila vreme uzalud tek tako, kao u zatvoru![]()
doktore evo imam ideju. postacu diler vanvremenski boss onaj dilerski, i onda, cu od tih para, koje ima ko ovde da uzme jer se svi bodu.
da uzmem nekog placenika, da bude sa mnom svaku noc po celu noc
eh doktore puzh da vi znate a hvala bogu ne znate problematiku slucaja
Pa super biznis ideja, samo malo nezakonitaA i zensko.. bolje smisli nesto drugo
![]()
Jao hvala hvala, odlicno taman da popijem jednu pre no sto odem u krevetNe mogu da odbijem.
Ajmo malo Djeksona, video sam da slusas![]()
laku noć ŽižiNe gledam nista domace ali imam nekoliko filmova kao Maratonci,Mrtav ladan ,Radovana treceg mogu stalno da gledam...ne bas stalno al kad nemam ideja,a sad cem gledam Hepi end,posle cu Koreance....Cao svima ,odoh na drugi kanal,:lakunoc;
![]()
Ima i normalniho tome, kako nemam, jednog, normalnog druga.
- - - - - - - - - -
gud naht Zizi![]()
Ima i normalnih
Samo malo treba da zakoračiš u spoljni svet
Ja sam postepeno odstranila iz života sve osobe koje me na bilo koji način ugrožavaju
Ali sam i upoznala nove, sa boljim kriterijumom zahvaljujući lošem iskustvu
Evo i ti si srela svog Lava
Ima još okej ljudi, veruj mi, ma kako ovaj svet bio otrovan