Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ja guglam vrtoglavicu.Egzistencijalni rucak sam napravila ali sam jedva potrefila da sve to strpam u jednu serpu.Ja na jednu stranu,serpa na drugu...a tek vrata da pogodim...svaki pokusaj se zavrsi tako sto se zalepim za zid iz anfasa.Vok lajk a edzipshen...nisam nista pila sto je najgore.:roll:

k5454.gif

Oh Lord please don't let me be missunderstoood :zaljubljena:

a ja guglam vrtoglavicu.Egzistencijalni rucak sam napravila ali sam jedva potrefila da sve to strpam u jednu serpu.Ja na jednu stranu,serpa na drugu...a tek vrata da pogodim...svaki pokusaj se zavrsi tako sto se zalepim za zid iz anfasa.Vok lajk a edzipshen...nisam nista pila sto je najgore.:roll:
Ja imam vrtoglavicu danima, bolje mi ni da ne ustajem uz kreveta..
Kao sto sam sad..
Bro jutro, bro jutro doktore :zskace:

nisi jedina
Sad sam jednoj devojci od 20 godina merila pritisak!
A mene napolju više puta strefila smena vrućine i hladnoće, naravno subjektivne
Ljubi Agi da prođe:heart:

- - - - - - - - - -

Ja imam vrtoglavicu danima, bolje mi ni da ne ustajem uz kreveta..
Kao sto sam sad..
Bro jutro, bro jutro doktore :zskace:
de si tetkino:heart:

tetka sanjala sam opet Smrtka.
kako je kod mene i vrti mi se po kuci u krug i prica sam sa sobom. i ima neku odoru, i bradu ko grcki filozof i dva metra.
i ja se vrtim oko njega, i kazem: sta si u horoskopu? i puknem mu samar
kaze: Bik/Ovan
ja opet i puknem mu samar
i opet i opet i opet
i krene u onu sobu, i ja mu puknem samar i kazem Skorpija/Vaga i odvucem ga odande i izbacim napolje

tetka sanjala sam opet Smrtka.
kako je kod mene i vrti mi se po kuci u krug i prica sam sa sobom. i ima neku odoru, i bradu ko grcki filozof i dva metra.
i ja se vrtim oko njega, i kazem: sta si u horoskopu? i puknem mu samar
kaze: Bik/Ovan
ja opet i puknem mu samar
i opet i opet i opet
i krene u onu sobu, i ja mu puknem samar i kazem Skorpija/Vaga i odvucem ga odande i izbacim napolje
Smrtko je zanimljiv i meni drag lik
Ali ima jedan problem
Uz njega ide i Mr Hyde koji povremeno izlazi
I baš si ti na njega naletela

Smrtko je zanimljiv i meni drag lik
Ali ima jedan problem
Uz njega ide i Mr Hyde koji povremeno izlazi
I baš si ti na njega naletela

ko sta? ne razumem :eek:

- - - - - - - - - -

i setila sam se kako me je izvredjao.
ne secam se sta se pricalo ali znam da mi je rekao da sam, egoisticna.
i onda se sest dana i sest noci vrtila rasprava izmedju razlike u egoisticnosti i egocentricnosti koju on nije znao. samo se Olympea slozila sa mnom.
kaze neka to je i dobro za danasnje vreme. da sam ja, egositicna.

- - - - - - - - - -

i onda se sest dana i sest noci vrtila rasprava izmedju razlike u egoisticnosti i egocentricnosti koju on nije znao. samo se Olympea slozila sa mnom.
Doktor Džekil i Mister Hajd, čuvena knjiga Roberta Luisa Stivensona koja govori od dvojnoj ljudskoj prirodi
Preko dana je poštovani doktor, Henri Džekil, dobar i milosrdan, a noću postaje sušta suprotnost, Mister Hajd zao i izvitoperen

Doktor Džekil i Mister Hajd, čuvena knjiga Roberta Luisa Stivensona koja govori od dvojnoj ljudskoj prirodi
Preko dana je poštovani doktor, Henri Džekil, dobar i milosrdan, a noću postaje sušta suprotnost, Mister Hajd zao i izvitoperen

e bas je to. zato je u svakom mom snu neka bipolarna sizofrena licnost
posle poceo cudno da se ponasa i da me uhodi
dobro, nije kao da me ceo astro ne uhodi
a znam i zasto ehhhhh

- - - - - - - - - -

Diazepam, ne razumem u cemu je problem i ne znam sto pises stalno neke grozote o astro pdf-u i ljudima koji pisu tamo.
Koliko se ja secam, prema tebi i tebi niko nijednu losu rec nije rekao.
Cak naprotiv. Vecina(ukljucujuci mene i smrtka) je rekla da lepo baratas astrologijom. Tako da mi stvarno nije jasno o cemu se radi ovde.
I niko te ne uhodi(ovde izlazi u citiranim porukama nekome kad pomenes neciji nick). Do sada se nisam oglasavala.

Ne može niko da na osnovu par rečenica novog korisnika da iznosi bilo kakave suvisle zaključke
Nego se Smrtko poveo podznakom u Lavu
I tog dana ustao na levu nogu
nemam pojma znam da imam traume i da pocesto onda ustaje na levu nogu
Diazepam, ne razumem u cemu je problem i ne znam sto pises stalno neke grozote o astro pdf-u i ljudima koji pisu tamo.
Koliko se ja secam, prema tebi i tebi niko nijednu losu rec nije rekao.
Cak naprotiv. Vecina(ukljucujuci mene i smrtka) je rekla da lepo baratas astrologijom. Tako da mi stvarno nije jasno o cemu se radi ovde.
I niko te ne uhodi(ovde izlazi u citiranim porukama nekome kad pomenes neciji nick). Do sada se nisam oglasavala.

hejo. vidis, ja imam traumetine vanvremenske od tvog pdf-a, ja sam imala gusenja i napade i da ne pricam od njih. ne secam se pola toga na srecu, vidis, ti si mi samo ostala u secanju kao normalna osoba.

hejoo Zizi slusaj sta mi reko Tarot
da je pitanje kako sam uopste ziva i da mi samo 6a cakra valja.
e sad, moram i da se uskladim s univerzumom i onim drugim sto mi reko.. da se ne bi desilo to sto moze da se desi

izvini moram nekog da smaram s ovim :hahaha:

- - - - - - - - - -

nisam prema svima
Samo što one prema kojima nisam- ne primećujem
Jer ih ne mogu izbeći
To i moju Diu da naučim

uci me moja tetka svemu. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back