Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se traume vrate :lol:

Kakve traume,ko je Smrtko,sta su kike,zasto je Blanki dr Puzh,,i sta ono josh...molim lepo da mi se objasni jer ja ovako vise ne mogu da radim,...pratim ovu temu.Cao Dia,evo samo se prijavim da sam ziva a sta ce sutra biti ,ne zna se.A tvoje uhode,vidim fino ti njih mlavis u snu,onako strucno izlazis na kraj sa zmijugama,sismisima i ostalo.a sad odoh ,jer mi glava puca od mojih pitanja.:ljub: i :cao:

Kakve traume,ko je Smrtko,sta su kike,zasto je Blanki dr Puzh,,i sta ono josh...molim lepo da mi se objasni jer ja ovako vise ne mogu da radim,...pratim ovu temu.Cao Dia,evo samo se prijavim da sam ziva a sta ce sutra biti ,ne zna se.A tvoje uhode,vidim fino ti njih mlavis u snu,onako strucno izlazis na kraj sa zmijugama,sismisima i ostalo.a sad odoh ,jer mi glava puca od mojih pitanja.:ljub: i :cao:
necemo to ni pominjati vise.. a Blanki je Puzh od kad je jednom stavio sliku puza pa sam ga prozvala tako :hahaha:
i vrati se :D
Pomislih na Kulu obzirom kakav si opis dala
Inače je za razliku od drugih bolja kad je naopako okrenuta
Tad može da znači da moraš da napraviš radikalnu promenu
bila uspravna al svakako su potrebne radikalne promene..

Smrtko je moj drug Tanatos koji ume nekad tako malo da preterano iskritikuje a Dia mu je naletela na zicer
I ne uhodi je
E sad, svi imamo bar nekog drugog trola što nam se nakači,ali i to vremenom prestane

Kike su baš KIKE, pletenice, na koje se Snowko fetišistički loži

Blanki je jednom stavio slatku sliku puža a pošto ga Dia zove doktor, eto novog nicka

:hej:Hvala na objasnjenjima,sad mi je lakshe da pratim situaciju.:zag::obozavam:

E sad da vidim sta ce da bude s kulama.Imam knjigu o tarotu,imala sam i karte i pokusavala da shvatim i rune,ali ne ide mi to.
Samo vi kuckajte i izvinite sto upadam.:rumenka:

:hej;Hvala na objasnjenjima,sad mi je lakshe da pratim situaciju.:zag::obozavam:

E sad da vidim sta ce da bude s kulama.Imam knjigu o tarotu,imala sam i karte i pokusavala da shvatim i rune,ali ne ide mi to.

nemoj da se izvinjavas treba da se ubacujes :heart:
vis ja sam u pokusajima s Tarotom par meseci, ni knjigu nemam internetski se edukujem i sa jednom od druga sto sto godina treba da kopiram :hahaha:

:hej:Hvala na objasnjenjima,sad mi je lakshe da pratim situaciju.:zag::obozavam:

ju ju ju kako to misliš "upadaš"?:eek:
pa svi se ovde družimo, strašno bi bilo da samo Dia i ja vodimo dijaloge a a ostali da gledaju:zcepanje:

To se i ja pitam :p

- - - - - - - - - -

necemo to ni pominjati vise.. a Blanki je Puzh od kad je jednom stavio sliku puza pa sam ga prozvala tako :hahaha:
i vrati se :D

:lol: :aha2:

- - - - - - - - - -

Blanki je jednom stavio slatku sliku puža a pošto ga Dia zove doktor, eto novog nicka

Sta sam sve postavljao ja sam prosao odlicno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back