Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahgsghahgshah
ugusih se od smeha
to si srela negde mog doktora.. eh pamtim ja dane kako mi je doneo kafu, ali, jel tako Doktore, nasli ste se na solji? :sad2:

tako je Dr Puzh, nedajte se zbuniti, slusajte me.. posmatrajuci slucaj sa strane, moglo se zakljuciti da je vas ucitelj Dr Marsijaner pre svega tezak za razumeti, tako da je glavno da naucite Marsovski jelte, e onda, onda.. izgubila sam nit u lupetanju :lol:

Zhiva istina slucajno sam se nashao na sholji, i neko me namerno uslikao .... kakav plot twist, ispostavilo se da sam u stvarnosti obichan mekushac :confused:

Pa ne uspevam ni ja da ga bas cesto ispratim , previse koristi strucnu terminologiju :/

boze a rekla sam jednom ovde kad sam lupetala svoja pravila, da je zabranjena politika :hahaha:
na kraju sam se nasla na tome: sve je dozvoljeno sem da budes gowno :lol:

dobro drustvo ovde, jedan doktor i to Puz, intelektualna gromada Bau gosn knjiga, moja tetka koju nije pozeljno pitati kako je, kika opsesivac i tamo neki lek za smirenje, su obicno stalni gosti.

:evil:

Ovo je uvreda na osnovu simpatisanja.

Zhiva istina slucajno sam se nashao na sholji, i neko me namerno uslikao .... kakav plot twist, ispostavilo se da sam u stvarnosti obichan mekushac :confused:

Pa ne uspevam ni ja da ga bas cesto ispratim , previse koristi strucnu terminologiju :/

bezobrazluk, vidite, to tako oce, kad ste poznati cenjeni doktor, naravno posebno kada radite na ovako vaznom slucaju, samo sto vas ne slikaju na wc solji.. mislim, u Puzhljem svetu je to malo drugacije ali razumete me..
e slusajte me tu, vazno je razumeti neprijatelja kako bi mogao da se odbranis, kao sada sto vi morate jelte, zivotom da branite ordinaciju!!
zato Dr Puzh, ucite Marsovski odma i sad.. znam ja da ste vi posvecen Dr i da ce vam to lako ici od ruke, i molim vas.. znam da je malo, da kazem, agresivno ali, imajte stalno sa sobom ovo, izvolte, vatreno oruzje :mafijas:

:hahaha:
previse gledam krimi filmove :lol:

- - - - - - - - - -

:evil:

Ovo je uvreda na osnovu simpatisanja.

izvini Snow :( :obozavam:
vidis cega sam se setila, imam ja jednu opsesiju. odela :p
ja sam odela fetisar :p poslovna odela :obozavam:

boze a rekla sam jednom ovde kad sam lupetala svoja pravila, da je zabranjena politika :hahaha:
na kraju sam se nasla na tome: sve je dozvoljeno sem da budes gowno :lol:

dobro drustvo ovde, jedan doktor i to Puz, intelektualna gromada Bau gosn knjiga, moja tetka koju nije pozeljno pitati kako je, kika opsesivac i tamo neki lek za smirenje, su obicno stalni gosti.

Sjajno ti je pravilo :lol:

:cmok:

Evo i mene sa kravatom :rumenko:

34804931_810711259133964_7830267396890820608_n.jpg
Imati na umu da je slika stara deceniju i da vise nema kose :sad2:

za kosu je velika steta al odelo je bitno :heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back