Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusaj Star One i edukuj se u moj SF svet :cool:

Nedostaje mi TV Happy od pre 5 godina kad sam sa cimerom svako vece gledao Stargate SG-1 a sada su u to doba idioti :rida:

evo slusam Snow jako je cudnovato za mene
meni nikad nece nedostajati tv, da se ne izrazavam sad

- - - - - - - - - -

Sad sam ga stavio u bookmark :p Da znam sta da gledam kad mi bude dosadno :p

Dr Puzh :zskace:
kako ste? jel ste radili eksperimente sa svim kljucnim lekovima za slucaj Diazepam?

@Snowko šta da ti kažem sem da ti je komšinica zgodna i simpatična ali je veoma površno poznajem
Ali ima dugu kosu
a od duge kose se pletu kike:zper:

Jeste Agi :rumenko:

Sad sam ga stavio u bookmark :p Da znam sta da gledam kad mi bude dosadno :p

Mene mrzi da skidam, mozda da pitam drugara da to poskida i da prebacim na DVD diskove ili eksterni HDD, ne znam sta je isplativije.

evo slusam Snow jako je cudnovato za mene
meni nikad nece nedostajati tv, da se ne izrazavam sad

Progresiv metal Dizi.

Karen :hej: dodji na prog.

TV je kod nas imao gledljiv program pre 15 god, sada ako nemas kablovski TV ti ne treba.

Progresiv metal Dizi.

Karen :hej: dodji na prog.

TV je kod nas imao gledljiv program pre 15 god, sada ako nemas kablovski TV ti ne treba.
Karen i ti volete ja ne-volem!
Gde si diazepamtchitj. :lol: Pa bila je danas rasprava sa kolegom marsijem, dao mi bolovanje na 3 dana :confused: :rotf:

Ali znas ono kad ti djavo ne da mira pa bacim uvece pogled na predmet , koliko da ostanem u formi z:p
a jelte.. pa sta vam je Dr Puzh, sacu doci u Krticju ordinaciju da vidim sta bi to sa slucajem. glavnim u vasoj jelte karijeri, tako da mozemo reci da nije cudo da dobijete bolovanje.. tezak slucaj :eek:

Karen i ti volete ja ne-volem!

a jelte.. pa sta vam je Dr Puzh, sacu doci u Krticju ordinaciju da vidim sta bi to sa slucajem. glavnim u vasoj jelte karijeri, tako da mozemo reci da nije cudo da dobijete bolovanje.. tezak slucaj :eek:

Tezaak :lol: ma zabranili mi forumasi rekli mi da mnogo ke*** m (subliminarno naravno :p) :sad2: I rekao sam im ako je tako sad neka vas neko drugi lechi z:hm:

Tezaak :lol: ma zabranili mi forumasi rekli mi da mnogo ke*** m (subliminarno naravno :p) :sad2: I rekao sam im ako je tako sad neka vas neko drugi lechi z:hm:

:sad2:
Dr Puzh!! ne odustajte od slucaja!! posle toliko godina rada i truda :sad2: ne smete.. nedajte svoju ordinaciju.. branite je, zivotom!!
kao sto sam ja u jednom snu :hahaha:

sinoc u busu sam sanjala :hahaha:
kako, sam u nekom podrumu, i imam neke bocice, i sve razlicitih boja nesto u njima.. kao epruete.. i ja tu nesto radim ne znam sta, i dodje mi neko, troje njih, i hoce da mi seku kosu u uzmu to sve
i ja vadim stap dva sa dva, i kazem: NIKAD
i probudim se :hahaha:

Ja ne mogu, na terenu nemam dobar net :rida:

A onda to je druga stvar :lol: Nemam zivaca da skidam , neretko mi se desi da po 15 puta skidam istu stvar sa net-a jer se uvek u medjuvremenu predomislim i prekinem download. Ili donesem pa ga kreten odmah obrisem sa kompa a ne odgledam :p Jedino muziku ne brisem :lol: A napunila mi je skoro pola hdd-a , nemam srca :sad2: godinama sam pravio kolekciju . :p

- - - - - - - - - -

:sad2:
Dr Puzh!! ne odustajte od slucaja!! posle toliko godina rada i truda :sad2: ne smete.. nedajte svoju ordinaciju.. branite je, zivotom!!
kao sto sam ja u jednom snu :hahaha:

sinoc u busu sam sanjala :hahaha:
kako, sam u nekom podrumu, i imam neke bocice, i sve razlicitih boja nesto u njima.. kao epruete.. i ja tu nesto radim ne znam sta, i dodje mi neko, troje njih, i hoce da mi seku kosu u uzmu to sve
i ja vadim stap dva sa dva, i kazem: NIKAD
i probudim se :hahaha:

haha to ona motka za vesh :lol:

Ja sam imao sinoc kosmar, namestise mi neko ubistvo dushmani :confused: Taman da me hapse i probudim se :p

A onda to je druga stvar :lol: Nemam zivaca da skidam , neretko mi se desi da po 15 puta skidam istu stvar sa net-a jer se uvek u medjuvremenu predomislim i prekinem download. Ili donesem pa ga kreten odmah obrisem sa kompa a ne odgledam :p Jedino muziku ne brisem :lol: A napunila mi je skoro pola hdd-a , nemam srca :sad2: godinama sam pravio kolekciju . :p

Dok sam imao dobar net nije mi bilo problem da skidam sa neta, sada imam los net i to moze dobro da potraje :aha:

- - - - - - - - - -

Tako i ja, ne razumem kad neko hoće samo u 1080p ili 4k.
Bitno je da se koliko-toliko vidi.:lol:

Kao Americka pita :lol:

- - - - - - - - - -

haha to ona motka za vesh :lol:

Ja sam imao sinoc kosmar, namestise mi neko ubistvo dushmani :confused: Taman da me hapse i probudim se :p

hapse vas Dr Puzh? :eek:
Dr Puzh nije.. nije Dr Puzh, klasican drveni stap, veci od mene :sad2:

hapse vas.. imate nocne more, udzbenicki primer traume od napustanja slucaja Diazepam.. bojim se, bojim se da je vreme, da se izborite za svoje mesto, evo, ovde nas ne cuju ali vi morate biti spremni u svakom trenutku Dr Puzh, imate opasnoga gazdu s Marsa i ne smete dozvoliti da ostanete bez svog glavnog slucaja, slucaja Diazepam!!
jeste videli kakvu sam revoluciju digla u ordinaciji :mafijas:

images

- - - - - - - - - -

Dobrovečer svima :bye:

e baš se pitam što te nema:D

- - - - - - - - - -

0011455123_10.jpg

hapse vas Dr Puzh? :eek:
Dr Puzh nije.. nije Dr Puzh, klasican drveni stap, veci od mene :sad2:

hapse vas.. imate nocne more, udzbenicki primer traume od napustanja slucaja Diazepam.. bojim se, bojim se da je vreme, da se izborite za svoje mesto, evo, ovde nas ne cuju ali vi morate biti spremni u svakom trenutku Dr Puzh, imate opasnoga gazdu s Marsa i ne smete dozvoliti da ostanete bez svog glavnog slucaja, slucaja Diazepam!!
jeste videli kakvu sam revoluciju digla u ordinaciji :mafijas:

Po ledjima to odmah :lol:

Ne brini nista odstampao sam tvoj dosije, imam ga kod kutje. z:p Marsijanera mrzi da chita previshe se uzda u iskustvo, ne interesuju njega pacijenti samo brojke z:hm:

images

- - - - - - - - - -

e baš se pitam što te nema:D

- - - - - - - - - -

0011455123_10.jpg
hahahahgsghahgshah
ugusih se od smeha
to si srela negde mog doktora.. eh pamtim ja dane kako mi je doneo kafu, ali, jel tako Doktore, nasli ste se na solji? :sad2:
Po ledjima to odmah :lol:

Ne brini nista odstampao sam tvoj dosije, imam ga kod kutje. z:p Marsijanera mrzi da chita previshe se uzda u iskustvo, ne interesuju njega pacijenti samo brojke z:hm:
tako je Dr Puzh, nedajte se zbuniti, slusajte me.. posmatrajuci slucaj sa strane, moglo se zakljuciti da je vas ucitelj Dr Marsijaner pre svega tezak za razumeti, tako da je glavno da naucite Marsovski jelte, e onda, onda.. izgubila sam nit u lupetanju :lol:

- - - - - - - - - -

Bole :zskace:

e da Bole, htela sam kod tebe u kafanu, al nisam skupila muda ni da provirim jer je ipak politicka :sad2:

Nema veze ali je originalno :lol:

Stetoskop u obliku puzha :rotf: , ja ovo moram da sacuvam :lol:

Pomislio sam da je tvoje jer znam da si cesto na onim PS ludorijama :lol:

- - - - - - - - - -

Pozdrav Bole :lol:

Ciao :D

- - - - - - - - - -

Nema veze ali je originalno :lol:

Stetoskop u obliku puzha :rotf: , ja ovo moram da sacuvam :lol:

Pomislio sam da je tvoje jer znam da si cesto na onim PS ludorijama :lol:

- - - - - - - - - -

Pozdrav Bole :lol:

hahahahgsghahgshah
ugusih se od smeha
to si srela negde mog doktora.. eh pamtim ja dane kako mi je doneo kafu, ali, jel tako Doktore, nasli ste se na solji? :sad2:

tako je Dr Puzh, nedajte se zbuniti, slusajte me.. posmatrajuci slucaj sa strane, moglo se zakljuciti da je vas ucitelj Dr Marsijaner pre svega tezak za razumeti, tako da je glavno da naucite Marsovski jelte, e onda, onda.. izgubila sam nit u lupetanju :lol:

- - - - - - - - - -

Bole :zskace:

e da Bole, htela sam kod tebe u kafanu, al nisam skupila muda ni da provirim jer je ipak politicka :sad2:
Ciao Diazepam :D

I ja slabo dem u tu kafanu. I ako ima dobrog društva, Godi mi kafana bez politike :D

Ciao Diazepam :D

I ja slabo dem u tu kafanu. I ako ima dobrog društva, Godi mi kafana bez politike :D
boze a rekla sam jednom ovde kad sam lupetala svoja pravila, da je zabranjena politika :hahaha:
na kraju sam se nasla na tome: sve je dozvoljeno sem da budes gowno :lol:

dobro drustvo ovde, jedan doktor i to Puz, intelektualna gromada Bau gosn knjiga, moja tetka koju nije pozeljno pitati kako je, kika opsesivac i tamo neki lek za smirenje, su obicno stalni gosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back