- Poruka
- 112.772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tortu...

Kako slatko kako lepo

ja mogu celog da ga izedemKako slatko kako lepo
Hasajte moj kokosni kolac odo ja da doruckujem![]()
ajd prijatnoKako slatko kako lepo

Ostavi meni malo.ja mogu celog da ga izedem
To je jedna slikarka Suzan Herbert koja radi slike poznatih autora sa mačkama umesto ljudiKako slatko kako lepo
oću al teškom mukomOstavi meni malo.![]()
Zanimljivo.To je jedna slikarka Suzan Herbert koja radi slike poznatih autora sa mačkama umesto ljudi
Imam njenu knjigu
![]()
![]()
Malo samo. Obožavam kokos.oću al teškom mukom![]()

idiotiKoji glupani su ovi sa Eurosporta. Igra se Rolan Garos, a oni ubace biciklizam nekoliko sati.![]()

Malo samo. Obožavam kokos.![]()
Koh je, a deluje mi nesto poznato, ne znam mozda sam videla negde.. Taj fazon umesto ljudi mackeTo je jedna slikarka Suzan Herbert koja radi slike poznatih autora sa mačkama umesto ljudi
Imam njenu knjigu
![]()
![]()
Ajd prijatnoMoram na ručak, pozdrav do sljedećeg kuckanja.![]()

Mico moja milaKoh je, a deluje mi nesto poznato, ne znam mozda sam videla negde.. Taj fazon umesto ljudi macke
Ajd prijatno
Mene i dalje kida umnjak i sve mi na toj strani natekle limfne zlezde na vratu od umnjaka..

Ju božeI nozdrva mi se shebala.. Jedan dan bila u vodi, talas me zapljusnuo i nagutala se vode koja je zavrsila i u nosu
I to je tako fino peklo da sam se sledeci dan probudila sa iziritiranom nozdrvaom i sve mi krvari tu danima..
![]()
Mico moja mila
Ja sam zato odma povadila umnjake
Znam da ti to ne želiš ali vidiš da ti se stvara žarište
Rastvori so u vodu i mućkaj za prvu pomoć
Imala sam kriticne sve dok su rasli zato nedam ni ovaj ulazem nadu da ce i on lepo izrasti kao sto su ostali..Ju bože
Mada tako može i čišćenje sinusa da izgleda

Posle gadno cega?..Nekad žlede posle neke gadne ingekcije ostanu trajno nateknute
Kalcificiraju se
Jel imaš ti krajnike?
InfekcijePosle gadno cega?..
Nisu kod mene trajno da stoji na nekom mestu vecno, al se pojavljuju pa nestaju pa na novom mestu i tako u krug
Imam