- Poruka
- 113.803
Jeste srce malo
Posebno što obzirom gde živiš sve destinacije su avionom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo ; mada je, za sada, ok sto se tice putovanjaJeste srce malo
Nisam,Mnoge žene bi na mom mestu bile srećne
Nego jel si ga ti upoznao kad si bio?

Jutros sam gledao šta ima u Štark Areni do kraja godine. Prije bih gledao Ramacotija nego Deep Purple, ali neću ići ni na jedan od njih. Neću ni na The Cure, mada ih jako volim. Mislim da su matori i da ne bih jako uživao.A spremam se 27-og na koncert Whitesnake![]()

Slavis nesto ?Poslužite se tortom.
Gledao sam Erosa, sasvim slučajnoJutros sam gledao šta ima u Štark Areni do kraja godine. Prije bih gledao Ramacotija nego Deep Purple, ali neću ići ni na jedan od njih. Neću ni na The Cure, mada ih jako volim. Mislim da su matori i da ne bih jako uživao.
Izvinjavam se. Nestalo mi neta, pa me nije bilo desetak minuta.Slavis nesto ?
ooo pa srecan rodjendan i sve najbolje u zivotuIzvinjavam se. Nestalo mi neta, pa me nije bilo desetak minuta.
Zagore, slavim rođendan.
ooo pa srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu

... i ovako "javno" da ti se zahvalim sto se angazujes na tekstovima ; nekad pomislim da sam tamo sam pa mi malo glupo da trolujem sa tekstovimaHvala, živ bio.![]()

Nema razloga za zahvaljivanje. Nije to nikakvo trolovanje. Dobrodošlo je svako ispravno postovanje, u ovom slučaju na Muzici. Jel ti bolje istočno ili zapadno Zabranjeno Pušenje?... i ovako "javno" da ti se zahvalim sto se angazujes na tekstovima ; nekad pomislim da sam tamo sam pa mi malo glupo da trolujem sa tekstovima![]()

Cinimi se da ni ovo nije po pravilniku, sutra za kaznu celo prepodne da setas bosa po plicakuSamo da vas pozdravim sa cuvenim Grckim pivom![]()
Kako ste?(nem snage preko fona sve da vas citiram..)
Izvinjavam se. Nestalo mi neta, pa me nije bilo desetak minuta.
Zagore, slavim rođendan.
Nek je sa srecan. U najboljim si godinama, zivot tek pocinje.

@snowko
Ček,ček
Ko je od vas dvojice manijak a ko perverznjak
Čini mi se da menjate uloge?