Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.
Konačno da se zavalim i opustim.

Dobar ti spot, Snow tako i meni izjutra dođe da zavrljačim fon kad krene u nedoba da me budi.
Ju ti sad možeš malo da odmoriš, jes da će to uticati na platu...........

Manja je plata ovako ali ne znam sta cu sa sobom tokom dana.

То и није лоше. Надам се да си адекватно плаћен.

Za posao koji radim, bas i nisam. Plata bi trebalo da bude veca ali cu ostati ovde zbog papira i iskustva. Zanimanje je trazeno u EU i sa dovoljno iskustva mogu lakse da resim probleme sa papirima oko posla, niko nece da semcima oko toga.

Za posao koji radim, bas i nisam. Plata bi trebalo da bude veca ali cu ostati ovde zbog papira i iskustva. Zanimanje je trazeno u EU i sa dovoljno iskustva mogu lakse da resim probleme sa papirima oko posla, niko nece da semcima oko toga.
Ех, а ја се надао да ћеш да се вратиш у отаџбину да допринесеш нашем привредном развоју.

Jutro Dizi :cmok:

Smanjili mi radno vreme zbog pandemije, radim samo 8 sati ali 5 dana u nedelji.

Kako si ti?

:cmok2:
To je odlichno steta sto ja ne radim sad bih imala smanjeno radno wreme :dash:
Evo dobro sanjah Vucicevog brata
Najime, u snu smo se Vucicev brat i ja bavili nekim kriminalom nesto ne znam neki kriminal, al ne politicki prefinjen nego owaj direkt u jajuska kriminal, cini mi se da je bilo neko prodawanje oruzja tako nesto
I Vucicev brat ima tu neku facu: sutni me u glavu
Onako klasicna faca najveceg krettena, umereno kriminalna al vise odaje dojam kretencine nego kriminalca mada je oba
Sad ja vas pitam, imal Vucic ikakvog brata i to jos brata s facom sutni me u glavu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back