Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао, па овде се окупља фино друштво. Све људи који су ми драги. :heart:

Диа, може ли у овој кафани да се "пушћа" и нешто што није метал? Не планирам Цецу и Милета Китића, али тако неки блуз, нека класика... :whistling:

Диа, може ли у овој кафани да се "пушћа" и нешто што није метал? Не планирам Цецу и Милета Китића, али тако неки блуз, нека класика... :whistling:
Ma mozhe swe sem narodnjaka :obozavam:
Probatju da je stavim vecheras, gushi me bash :confused: . Ne lechim vishe Diazepamchitju iz protesta :sad2: Sada samo vodim ozbiljne dijaloge tamo na svashtari, mahom o ... zhivotnim stvarima, votje povrtje, brak, konji i tako :aha:

Pozdrav svima :lol:
O bozhe zasto mi se zhiwot unistawa tako agresiwno i doktor me napustio :dash:

Prog?:D
Koliko mi je poznato Dia voli bluz.
Pozdrav, Krki kako si?

Pozdrav i ostalima.

Wolem bluz ne wolem prog al swe mozhe sem narodnjaka to je osnowno prawilo kahfane :aha2:
Znadem to.
Koliko se sećam Karen voli bluz, ona i Laki su u prethodnoj kavani često puštali bluz i dosta noviteta vezanih za prog i druge novije stvari.

Kako si ti,Dia?

Pripremam se za školu, al mi se nešto neda, razlog došla tetka iz crvenku i planira da ostane najmanje tri dana, a ja razbijena u hiljadu komadića.
a nešto i ova mala rokerka iznalazi stotinu izgovora, te gladna je, te njena omiljena serija, te crtani koji se pušta samo sad i nikad više, te nije oprana kosa 24h, te..............
ovo je najzanimljivije
Mama, počeo je policijski čas, ne mogu sad da izađem iz sobe, zabranjeno je svako kretanje :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Kako si, perverznjakinjo?
Izuzteno loshe cak sta vishe uzasno... Ti? :cmok2:
Znadem to.
Koliko se sećam Karen voli bluz, ona i Laki su u prethodnoj kavani često puštali bluz i dosta noviteta vezanih za prog i druge novije stvari.

Kako si ti,Dia?

Pripremam se za školu, al mi se nešto neda, razlog došla tetka iz crvenku i planira da ostane najmanje tri dana, a ja razbijena u hiljadu komadića.
a nešto i ova mala rokerka iznalazi stotinu izgovora, te gladna je, te njena omiljena serija, te crtani koji se pušta samo sad i nikad više, te nije oprana kosa 24h, te..............
ovo je najzanimljivije
Mama, počeo je policijski čas, ne mogu sad da izađem iz sobe, zabranjeno je svako kretanje :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Loshe loshe.. Nemam kome svoje muke da pricham a prawo je zahebano
Ne mogu sad da izadjem iz sobe, legendarno :zcepanje:

Ево, потрудићу се. Сада сви имамо доста слободног времена. А ја сам последњих пар месеци била у неким јурњавама. Није било стајања од пет ујутру до 10 увече. У пола једанаест већ хрчем. :rotf:

Карен те познаје јако дуго, него можда си се променио. Промангупирао. :zplez:

:obozavam:

Tvoja kafana je jedna od prvih koju sam posetio i najduze ostao :)

Pusta Dizi i neki lepi dzez ovde :zaljubljena:
@Diazepam daj onaj lepi dzez sto si kacila :flert:

Pozdrav svima :pivce:
Za dame i :cmok:

162630.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back