gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Meni se svidja ova idejaU tom slučaju se ti nudi da je masiras a ja cu pijem pivce sa Dizi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se svidja ova idejaU tom slučaju se ti nudi da je masiras a ja cu pijem pivce sa Dizi![]()

Uvek.Fatalni manijak![]()

Samo fatalno!

a ovoga ce biti na moru
![]()
tako jeSada mozemo da uzivamo u hedonizmu![]()
meni Mythos kralj pivaProbao ga u limenci jednom i nije mi se dopalo.
Ne znam da li cu ga probati opet.
Daaa.a ovoga ce biti na moru
![]()

pivo koje je pobedilo sva piva
al dnevno 
meni Mythos kralj piva
pivo nad pivima..
zavisi, zavisi kakva inace volesh..
E meni je Mythos skroz ok.meni Mythos kralj piva
pivo nad pivima..
zavisi, zavisi kakva inace volesh..
Ja od piva najviše volim holandski Hoegarden.pivo koje je pobedilo sva piva
da ne pijem lekove bila bih alkos
za sad se drzim na jedno dva..al dnevno
![]()
pa de donesi, donesi sta god od piva necu se buniti, pivo i kahfu nikad ne odbijam, a bogami ni cigaruTreba da probas i pravo cesko pivo
A za cigaru, pa nova godina je Dizi.
Casti se cigarilosom ili pravom cigarom![]()

morsko pivoE meni je Mythos skroz ok.
Nekako ga uvek kupujem na moru, pa me asocira na more i totalno mi je morsko pivce.![]()

hmmm ummJa od piva najviše volim holandski Hoegarden.
A i generalno, uglavnom šijem pšenična.

pa de donesi, donesi sta god od piva necu se buniti, pivo i kahfu nikad ne odbijam, a bogami ni cigaru
hebote ja se raspadam reko jel si sigurna da mozes tolko da pusish, naravno da mogu, jesi sigurna da mozesh tu kahfu, naravno da mogu, alo umiresh kako mozesh pivo takva, naravno da mogu
e a ako mislish na tompus, nije to to.. draze mi obicne
morsko pivo
od sad ce biti evo pijem morsko pivo![]()

Ma popij ga svakako, za svaki slučaj... zdravo je to kažu.![]()
Čkalja je rođen 1.aprila.Hebote ako Krsta ne laze danas ovde OSAMNAEST ljudi ima rodjendan
Wtf
To mi je jezivo da ti za novu rodjendan
Kao sto je mojoj sestri od tetke rodjendan PRVOG APRILA![]()
Ima, kako da nema, po maksijevima se može naćihmmm umm
jel ima to cudo ovde?
meni Niksicko tamno bilo najdraze sad sam malo promenila ukus pa su mi svetla draza, Lav, klasika![]()

odlicno, ti spavas ja ne spavam ja ti popijem sva piva svi srecniNadam se na leto ili jesen, kada kupim kola da mogu da dodjem i stanem.
Mozda cu morati i da spavam u NS ili BG zbog daljine.
Tompus je prava cigara a cigarilos nesto izmedju.
Ima drveni filter.
ejJa malo na preskoke čitam, ne stižem nešto ovih dana, a u poverenju, mala je naučila da čita i latinicu i sad moram da pripazim malo više
Naravno, da je zdravo, hik, nije samo to zbog besane noći, hik, ovo je od noćas, kraj reprize.
Čkalja je rođen 1.aprila.

Ovo pivo bih pila samo zbog ovog ušatog šmekera na slici.ma hebo sve ovo je najbolje pivo koje se desilo
Craft pivo
to kad sam probala, pre nekih godinu dve, evo i dalje mu cuvam flasu kolko sam ostala zabezeknuta.. kuku meni tek tad sam osetila kolko su ova druga vestaci
Pogledajte prilog 630752
onda probavam prvom prilikomIma, kako da nema, po maksijevima se može naćiali msm da ima samo u limenci.
Iskrena da budem, msm da Hoegarden gotivim najviše od svih pre svega zato što se u gradu služi u ovim ogromnim čašama koju sa obe ruke moram da podižem.
Jao kad mi leti stigne ova velika od po litre sa hladnim, pitkim pivcetom, ništa mi više u životu mi ne treba.
Pogledajte prilog 630751
krigle imaju dushu!Ja volim krigle i svidja mi se sto svako pivo ima svoju kriglu![]()