Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stizhe :zaljubljena:

11907360955a200ffd4ec9e617202174_v4_big.jpg

Treba da probas i pravo cesko pivo ;)

A za cigaru, pa nova godina je Dizi.
Casti se cigarilosom ili pravom cigarom ;)
pa de donesi, donesi sta god od piva necu se buniti, pivo i kahfu nikad ne odbijam, a bogami ni cigaru :aha:
hebote ja se raspadam reko jel si sigurna da mozes tolko da pusish, naravno da mogu, jesi sigurna da mozesh tu kahfu, naravno da mogu, alo umiresh kako mozesh pivo takva, naravno da mogu :hik:
e a ako mislish na tompus, nije to to.. draze mi obicne
E meni je Mythos skroz ok. :D
Nekako ga uvek kupujem na moru, pa me asocira na more i totalno mi je morsko pivce. :D
morsko pivo :lol:
od sad ce biti evo pijem morsko pivo :lol:

pa de donesi, donesi sta god od piva necu se buniti, pivo i kahfu nikad ne odbijam, a bogami ni cigaru :aha:
hebote ja se raspadam reko jel si sigurna da mozes tolko da pusish, naravno da mogu, jesi sigurna da mozesh tu kahfu, naravno da mogu, alo umiresh kako mozesh pivo takva, naravno da mogu :hik:
e a ako mislish na tompus, nije to to.. draze mi obicne

morsko pivo :lol:
od sad ce biti evo pijem morsko pivo :lol:

Nadam se na leto ili jesen, kada kupim kola da mogu da dodjem i stanem.
Mozda cu morati i da spavam u NS ili BG zbog daljine.

Tompus je prava cigara a cigarilos nesto izmedju.
Ima drveni filter.

Ja malo na preskoke čitam, ne stižem nešto ovih dana, a u poverenju, mala je naučila da čita i latinicu i sad moram da pripazim malo više:(
Ma popij ga svakako, za svaki slučaj... zdravo je to kažu. :D

Naravno, da je zdravo, hik, nije samo to zbog besane noći, hik, ovo je od noćas, kraj reprize.
Hebote ako Krsta ne laze danas ovde OSAMNAEST ljudi ima rodjendan
Wtf
To mi je jezivo da ti za novu rodjendan
Kao sto je mojoj sestri od tetke rodjendan PRVOG APRILA :confused:
Čkalja je rođen 1.aprila.

hmmm umm
jel ima to cudo ovde? :confused:
meni Niksicko tamno bilo najdraze sad sam malo promenila ukus pa su mi svetla draza, Lav, klasika z:lol:
Ima, kako da nema, po maksijevima se može naći :D ali msm da ima samo u limenci.
Iskrena da budem, msm da Hoegarden gotivim najviše od svih pre svega zato što se u gradu služi u ovim ogromnim čašama koju sa obe ruke moram da podižem. :D
Jao kad mi leti stigne ova velika od po litre sa hladnim, pitkim pivcetom, ništa mi više u životu mi ne treba. :zaljubljena:

1577906112436.png

Nadam se na leto ili jesen, kada kupim kola da mogu da dodjem i stanem.
Mozda cu morati i da spavam u NS ili BG zbog daljine.

Tompus je prava cigara a cigarilos nesto izmedju.
Ima drveni filter.
odlicno, ti spavas ja ne spavam ja ti popijem sva piva svi srecni :tajna: :aha:
ma nista do duvana, onako sirovina jedna najzesca na koju se svi guse :zaljubljena:
Ja malo na preskoke čitam, ne stižem nešto ovih dana, a u poverenju, mala je naučila da čita i latinicu i sad moram da pripazim malo više:(

Naravno, da je zdravo, hik, nije samo to zbog besane noći, hik, ovo je od noćas, kraj reprize.

Čkalja je rođen 1.aprila.
ej z:kiss:
treba sve ovo procitati z:lol:
joj bre meni najjezivije da si rodjen na jeziv datum il da imas jezivo ime il prezime il nesto
sta naprica :zcepanje:
nesto nako, tupavo i da te to prati ceo zivot :zcepanje:
ma dobro nije nist posebno da ti rodjendan 1. aprila al kakvih prezimena ima i svega... :sad2:

Ima, kako da nema, po maksijevima se može naći :D ali msm da ima samo u limenci.
Iskrena da budem, msm da Hoegarden gotivim najviše od svih pre svega zato što se u gradu služi u ovim ogromnim čašama koju sa obe ruke moram da podižem. :D
Jao kad mi leti stigne ova velika od po litre sa hladnim, pitkim pivcetom, ništa mi više u životu mi ne treba. :zaljubljena:

Pogledajte prilog 630751
onda probavam prvom prilikom z:D
e a mozda i jesam a da se ne secam, svasta sam od piva probavala al da se i ne secam, jedino nekih koji su mi ostavili utisak
Ja volim krigle i svidja mi se sto svako pivo ima svoju kriglu :)
krigle imaju dushu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back