Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Nosim i žuljaju me. Danas nisam ni hteo da stanem u kaku, jest da zvuči odvratno ali donosi srećuvece gachaneru, sad ponovo nosis gache, nije li to prelepo
vodim racuna o svom autfitu izuzetno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nosim i žuljaju me. Danas nisam ni hteo da stanem u kaku, jest da zvuči odvratno ali donosi srećuvece gachaneru, sad ponovo nosis gache, nije li to prelepo
vodim racuna o svom autfitu izuzetno

biranje pravih ljudi donosi srecu a trazenje od sponzoruse da te vole donosi grdnu nesrecu, ali zato je tu egzorcizam i sada si bolji covekNosim i žuljaju me. Danas nisam ni hteo da stanem u kaku, jest da zvuči odvratno ali donosi sreću

Počeo sam da primećujem razne stvari. Uglavnom sličnostibiranje pravih ljudi donosi srecu a trazenje od sponzoruse da te vole donosi grdnu nesrecu, ali zato je tu egzorcizam i sada si bolji covek

Ćozdra
Pozdrav svima

Kolega ; ides li ti na neku slavu danas ?Ćozdra
Danas ne idem. Moja slava je Sveti Stefan. Pajz sada, nova godina, Božić, pa slava, pa srpska nova godina, pa sveti jovan. Već radim pripreme sa bubrezima i jetromKolega ; ides li ti na neku slavu danas ?

Verujem ti ; kod mene to krene od sada ; praznici samo dolazeDanas ne idem. Moja slava je Sveti Stefan. Pajz sada, nova godina, Božić, pa slava, pa srpska nova godina, pa sveti jovan. Već radim pripreme sa bubrezima i jetrom
Oooooooo pa srećna ti Slava. Nek je u veselju, zdravlju i srećiVerujem ti ; kod mene to krene od sada ; praznici samo dolaze

Nije moja slava ; nego ti kazem krecu veseljaOooooooo pa srećna ti Slava. Nek je u veselju, udravlju i sreći

Kreću, kreću. Nema veze što ti nije salva. Bitno da sam ti čestitaoNije moja slava ; nego ti kazem krecu veselja

lepo vala, um ti se otvorio za slike boje brojeve a pre svega medicinu.. lepo lepo, mozda shvatis na kraju da je metafizika tvoja srodna dusa, ko znaPočeo sam da primećujem razne stvari. Uglavnom sličnosti

Bliža mi je kvantna fizika. Mogu da pričam o njoj do mile volje a da nit ja sam, niti drugi nemaju pojma o čemu se radi. U crnoj rupi video sam rupu. I onda kreće rasprava...lepo vala, um ti se otvorio za slike boje brojeve a pre svega medicinu.. lepo lepo, mozda shvatis na kraju da je metafizika tvoja srodna dusa, ko zna

lepo, postujem fiziku i matematiku. a matematiku volem i zao mi je sto je nisam vise uchilaBliža mi je kvantna fizika. Mogu da pričam o njoj do mile volje a da nit ja sam, niti drugi nemaju pojma o čemu se radi. U crnoj rupi video sam rupu. I onda kreće rasprava...

Da nije fizike. Kad bi neko mogao da stavi čašu u ustalepo, postujem fiziku i matematiku. a matematiku volem i zao mi je sto je nisam vise uchila
i hemiju postujem al ne ko fiziku i matematiku
i metafizika je lepa naravno
hebo ove pederske stvari poput umetnosti
od zla oca od gore matere

zašto je umetnost pederska?lepo, postujem fiziku i matematiku. a matematiku volem i zao mi je sto je nisam vise uchila
i hemiju postujem al ne ko fiziku i matematiku
i metafizika je lepa naravno
hebo ove pederske stvari poput umetnosti
od zla oca od gore matere

Mislim da se ona samo šali, zato se smejemA i ti Docko šta je smešno?