Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Nosim i žuljaju me. Danas nisam ni hteo da stanem u kaku, jest da zvuči odvratno ali donosi srećuvece gachaneru, sad ponovo nosis gache, nije li to prelepo
vodim racuna o svom autfitu izuzetno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nosim i žuljaju me. Danas nisam ni hteo da stanem u kaku, jest da zvuči odvratno ali donosi srećuvece gachaneru, sad ponovo nosis gache, nije li to prelepo
vodim racuna o svom autfitu izuzetno![]()

biranje pravih ljudi donosi srecu a trazenje od sponzoruse da te vole donosi grdnu nesrecu, ali zato je tu egzorcizam i sada si bolji covekNosim i žuljaju me. Danas nisam ni hteo da stanem u kaku, jest da zvuči odvratno ali donosi sreću![]()

Počeo sam da primećujem razne stvari. Uglavnom sličnostibiranje pravih ljudi donosi srecu a trazenje od sponzoruse da te vole donosi grdnu nesrecu, ali zato je tu egzorcizam i sada si bolji covek![]()

Ćozdra
Pozdrav svima

Kolega ; ides li ti na neku slavu danas ?Ćozdra![]()
Danas ne idem. Moja slava je Sveti Stefan. Pajz sada, nova godina, Božić, pa slava, pa srpska nova godina, pa sveti jovan. Već radim pripreme sa bubrezima i jetromKolega ; ides li ti na neku slavu danas ?

Verujem ti ; kod mene to krene od sada ; praznici samo dolazeDanas ne idem. Moja slava je Sveti Stefan. Pajz sada, nova godina, Božić, pa slava, pa srpska nova godina, pa sveti jovan. Već radim pripreme sa bubrezima i jetrom![]()
Oooooooo pa srećna ti Slava. Nek je u veselju, zdravlju i srećiVerujem ti ; kod mene to krene od sada ; praznici samo dolaze

Nije moja slava ; nego ti kazem krecu veseljaOooooooo pa srećna ti Slava. Nek je u veselju, udravlju i sreći![]()

Kreću, kreću. Nema veze što ti nije salva. Bitno da sam ti čestitaoNije moja slava ; nego ti kazem krecu veselja![]()

lepo vala, um ti se otvorio za slike boje brojeve a pre svega medicinu.. lepo lepo, mozda shvatis na kraju da je metafizika tvoja srodna dusa, ko znaPočeo sam da primećujem razne stvari. Uglavnom sličnosti
![]()

Bliža mi je kvantna fizika. Mogu da pričam o njoj do mile volje a da nit ja sam, niti drugi nemaju pojma o čemu se radi. U crnoj rupi video sam rupu. I onda kreće rasprava...lepo vala, um ti se otvorio za slike boje brojeve a pre svega medicinu.. lepo lepo, mozda shvatis na kraju da je metafizika tvoja srodna dusa, ko zna![]()

lepo, postujem fiziku i matematiku. a matematiku volem i zao mi je sto je nisam vise uchilaBliža mi je kvantna fizika. Mogu da pričam o njoj do mile volje a da nit ja sam, niti drugi nemaju pojma o čemu se radi. U crnoj rupi video sam rupu. I onda kreće rasprava...![]()

Da nije fizike. Kad bi neko mogao da stavi čašu u ustalepo, postujem fiziku i matematiku. a matematiku volem i zao mi je sto je nisam vise uchila
i hemiju postujem al ne ko fiziku i matematiku
i metafizika je lepa naravno
hebo ove pederske stvari poput umetnosti
od zla oca od gore matere![]()

zašto je umetnost pederska?lepo, postujem fiziku i matematiku. a matematiku volem i zao mi je sto je nisam vise uchila
i hemiju postujem al ne ko fiziku i matematiku
i metafizika je lepa naravno
hebo ove pederske stvari poput umetnosti
od zla oca od gore matere![]()

Mislim da se ona samo šali, zato se smejemA i ti Docko šta je smešno?