Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ tetka
ili jos gore onih fejk umetnika, sto im je primer, Dali strava, vole poderane pantalone i poeziju pa misle da su ZATO I ONI UMETNICI :dash:
Pojavio se pre par godina jedna slikarski pravac kojem nisu nadenuli ime. Ali ja jesam :ceka:

Naime umetnik uzima Kist i stavlja ga u medjuguzni prostor. Zatim svoju umetnost prenosi na platno. Čitao sam pre par godina o tom slikarskom pravcu kojem nisu dali ime. Medjutim..... Ja sam mu ime nadenuo. U pitanju je " Čmaronizam" :ceka:

Pojavio se pre par godina jedna slikarski pravac kojem nisu nadenuli ime. Ali ja jesam :ceka:

Naime umetnik uzima Tist i stavlja ga u medjuguzni prostor. Zatom svoju umetnost prenosi na platno. Čitao sam pre par godina o tom slikarskom pravcu kojem nisu dali ime. Medjutim..... Ja sam mu ime nadenuo. U pitanju je " Čmaronizam" :ceka:
šta je to Tist?
Postoji doduše četkica slikarska koja se zove KIST

Naime umetnik uzima Tist i stavlja ga u medjuguzni prostor. Zatim svoju umetnost prenosi na platno. Čitao sam pre par godina o tom slikarskom pravcu kojem nisu dali ime. Medjutim..... Ja sam mu ime nadenuo. U pitanju je " Čmaronizam" :ceka:
wtf
e tolko me kida glava da mi se slova mantaju pred ocima tesko mi i da razmisljam a kamoli da znam sta je cmaronizam

Nemam net na kompu :(

Dizi, vodi Bikce u bioskop da gledate film ;)
ne izlazim ja medju ljude, samo kuchni bioskop
a i onako che mi uskoro dochi Bik taman da odem u ilegalu, samo kad sam s njim nemam potrebu da lomim glave
koliko god zvučalo idiotski,slikanje dupetom je zapravo UŽASNO TEŠKO
jer pored slikarskog talenta poterbma mu je zavidna- na cirkuskom nivou- veština akrobacije
pa i zvuci uzasno teshko... volem akrobacije neironicno, al se time nikad ne bih bavila
al vratolomije su mi ljubav :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back