- Poruka
- 41.547
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala prijateljuZdravo smart
Ostavljam ti nocnu smenu, idem u skitanje
Srecna ti nova godina i ostvari najlepse snove u njoj uz najbolju muziku![]()

Hvala!Da tek sad vidim, dobrodosao
Stas popiti?![]()

Od tih homo stvari jedino mi odgovara Judas Priest
Na strano sto sam homo sapiens![]()

ja sam ovde jedina konobarica i gazdarica dakle nista od togaHvala!
Ako su konobarice prsate kao na Oktobarfestu,zna se!![]()

hvala takodjeDio
Srecna Nova Godina !![]()

Ne stigoh da procitam ; gde si bila za docek ?hvala takodje![]()
kod Bika ko da igde drugde idem, ti?Ne stigoh da procitam ; gde si bila za docek ?
Kucna atmosfera ; kao i uvekkod Bika ko da igde drugde idem, ti?
Pa kakva je to birtija,kad nema konobarica ubučenih u kožu i čipku, sa lanacem i bičevima?!ja sam ovde jedina konobarica i gazdarica dakle nista od toga
konobarica nema bira ima![]()
Samo točeno pivo na meniju,ništa BDSM?

Ajd priznaj,da posle ponoći puštate mušterijama Mitra Mirića?samo sterilno ovde!Pa kakva je to birtija,kad nema konobarica ubučenih u kožu i čipku, sa lanacem i bičevima?!Samo točeno pivo na meniju,ništa BDSM?
Pih,sad sam se razočarao,kao neka fina narodnjačka kafanaAjd priznaj,da posle ponoći puštate mušterijama Mitra Mirića?

kad vidim kolko talentovanih Vaga ima cak na tren pomislim ima nadeAl Jurgensen ti je Vaga
Rođen na Kubi

to ove sto se nisu ulenjile ka jaU ima ko'lko oćeš!!!

ipak se isplati biti Vaga, ako nista uvek mozes da se hvalis ko je josh Vaga i tako ispunjavash licnu prazninuVanvremenski car Vaga

legendarnoE da.....
![]()

Ja sam ranijih godina celoj kafani na Religiji napravila deda mrazove kapice na avatarimalegendarno![]()
ja htela da napravim za kahfanu nesto u fotosopu al me mrzelo
tj bila nest neuroticna pa nist od toga kasno sad![]()
secam seJa sam ranijih godina celoj kafani na Religiji napravila deda mrazove kapice na avatarima
Jednom sam i tebi
Baš na Vinonu