- Poruka
- 94.955
Dobro, možda neće baš na drugom kraju sveta, ali ono... Moskva je poprilično daleko.![]()
Rusija mi je uvek bila zanimljiva
Mozda mi pokazes grad i muzeje tamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, možda neće baš na drugom kraju sveta, ali ono... Moskva je poprilično daleko.![]()

Naravno, svako voli da mu se dirka mozak.
Stvarno te zanimaju moja dela?
Nisam pristalica nijednog od ta dva, mislim da više naginjem nekom idealizmu.
Ali iskrena da budem, nisam se nikada nešto preterano trudila da to tačno definišem, ovo ti je odgovor zasnovan na brzinskom guglanju.
Zašto pitaš?![]()

Pa pshijatrijske bolesti su u pitanju.Zanimaju samo ako je mozak u pitanju, ostali organi bas i ne
Idem tako okolo i prikupljam podatke pa me zanima misljenje ovako iz prve profi naucnika dal su mozak i um jedno ili su svako za sebe?![]()

), tako da mogu da pričam samo o opcijama, ali ne i o nekim čvrsto definisanim stavovima.mozak je organZanimaju samo ako je mozak u pitanju, ostali organi bas i ne
Idem tako okolo i prikupljam podatke pa me zanima misljenje ovako iz prve profi naucnika dal su mozak i um jedno ili su svako za sebe?![]()
Takoreci plisana igrackaJao bože, preesladak je.
I deluje premekano.![]()
Pa u tome mu je i car, sto nema skoro nista slicno s kurrcemIskreno meni je retko odvratan
Mali i zdepast
A obaška sto je premekan
To i nije neki kvalitet za qurac
PrevelikNije mi dosla u san, cak ni zekani
Vidi ovu
![]()
Pozdrav svima
Dame![]()

GshahgahahhajaajaajhahhahhaahgahgahCuj prizvali?! Ja cenim te tvoje sposobnosti i moci ali ja jos nisam pokojnik da me prizivas ali ako nastavim ovim tempom pokusaj za 3-4 meseca
Ccccccc, da si videla uzivo ti bi ga u ime nauke secirala
Jel da ti se i drugarice ne bave naukom
Ma glumi boobzillu![]()
Došlo mi dete :love:
Kupila joj tetka majicu
![]()

Greota... nisam profi naučnik... pljuc...
Koja ti omiljena pshijatriska bolest?Pa pshijatrijske bolesti su u pitanju.
Na to pitanje ne bih mogla da ti dam neki definitivan odgovor, i ja još uvek većam sama sa sobom na tu temu.
Jedno vreme mislim jedno, pa onda pobijem sama svoje argumente i tako...
Trenutno sam u fazonu da je mozak možda ipak samo receptor za svest koja postoji i van mozga...
Msm ne verujem da su baš svako za sebe, ali mislim da svest nije posledica isključivo moždane aktivnosti... da tu ima još nešto, ali ne znam šta.
Ja ti baš i nisam prava osoba za takva pitanja, skeptik sam po prirodi i gomila stavova mi je nedefinisana (više je nedefinisanih nego definisanih), tako da mogu da pričam samo o opcijama, ali ne i o nekim čvrsto definisanim stavovima.

mozak je organ
Um je nematerijalan
Skloni smo da verujemo da um potiče iz mozga
U neku ruku jeste tačno ali um je širi pojam
Mozak mu dođe ko telo a um ko duh
Telo bez duha umire i truli a duh bez tela ne nestaje već nastavlja da postoji
ALSO SPRACH AGATHA

Gshahgahahhajaajaajhahhahhaahgahgah
I zivi se mogu prizivati!
Evo Selk prizivam s pivom a meni s kafom i cigarama

Najveca ljubav moje mladosti, jedna Skorpija, je tvrdio da ima 2cm u erekciji, nisam videla ne gledam jezive stvari kao sto je ******Pa jes dobro si to rekla,nema nikakve sličnosti sa kurrcem
Ali ja sam takav stvarno videla pa mi je zato posebno gadan
Ne veruju mi neki ljudi da to postoji
Postoje ljudi sa dva kurrca,što ne bi i zakržljali ko onaj
Sta ce ti to srranjeI ovaj mi previše...
Koga sad da dozivam eto teNema veze, volimo mi da saslusamo i misljenje laika
I zabranjeno pljuckanje po objektu
Koja ti omiljena pshijatriska bolest?
Znaci i ti se pridrzavas neutralne filozofije, nedefinisana si dok ne prikupis sve dokaze
Moraces ti jos izgleda dugo sprovodis te hokus pokuse dok se ne izdefinises kompletno
Nesto sam posmatrao free will experiment koji je sproveo benjamin libet pa mi sad nije bas najjasnije ko je tu kome podredjen ali iz tvog zakljucka mozak je podredjen umu.
Eh toliko pitanja a toliko malo vremena do nove godine. Odoh polako se spremam za docek. Mislim meni bas briga za godine jedino sto imaju dobri psihodelicni partiji za docek
Dozivaj, dozivaj![]()

Semenke bundeve... zbog prostateNema veze, volimo mi da saslusamo i misljenje laika
I zabranjeno pljuckanje po objektu
![]()
ja ih obožavamSemenke bundeve... zbog prostate
Samo smeta...Sta ce ti to srranje![]()
2cm nemaju ni bebeNajveca ljubav moje mladosti, jedna Skorpija, je tvrdio da ima 2cm u erekciji, nisam videla ne gledam jezive stvari kao sto je ******
Sta ce ti to srranje
Koga sad da dozivam eto te![]()
Sjajna stvarja ih obožavam
Stavljam ih u neka jela
A koristim i puter od njih
Tamnozelen
Glupost teskaSamo smeta...

To su mu i lekari rekli i valjali se od smeha, mislim valjali na to sto su videli nije im on to doso i reko tako2cm nemaju ni bebe
Mada......ima svega na ovom svetu

Ama... šta 'očeš...?Glupost teska![]()
Nista samo sam fino deteAma... šta 'očeš...?![]()
Nemam pojma nisam se udubljivala u problematiku slucajaA i ti lekari.....neverovatno mi je da se tome smeju
To je težak hendikep
Ako ti nisi svojim očima videla....sve mi govori da lik izmišlja
Ako je rekao da mu je toliki dignut
Treba biti poseban manijak mu se digne na lekarskom pregledu
Ko zna šta je tu stvarno!Nista samo sam fino dete
Nemam pojma nisam se udubljivala u problematiku slucaja
Doduse on je imao vise seksualnih poremecaja nego ja, svi moji pa duplo
Oće da bude originalan
Svi izmišljaju da im je veliki qurac ,eto on izmišlja da mu je zakržljao
[/QUOGE]
sjahgahhahaahahhajahaagahhahaahhaj
Jednog sam ostavila jer mi ga je njegov drug pohvalio da je obdaren