Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Јок бре
Имао сам неку збирку фантази прилица, и ова ми је остала у сећању зато што главни јунак схвата да је бубашваба једно 3 секинде пре смрти 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) sve do onih nesretnih godina....

Čuj, sajlonac, pusti rozu. Čekamo nastavak priče...

Miki i Labo, pozdravio vas K... kaže da mu je drago što vam se sviđa njegova priča i poziva vas da ga posetite u Zamku, ako uspete da stignete do istog zbog Procesa.

labo:tu pricicu su spominjali u moj takozvani zivot ili nestasne godine, jednoj od te dve teenage serije....
vazi, ti si "pricicu" nasao u zbirci "fantazi pricica", a ti labo se sjecas da je pominjana u Nestasnim godinama?
odlicno vam je ovo, majke mi ROFL
)

Izgleda da ovdje imamo posla sa intelektualnom elitom, koja iz toliko malo moze da zakljuci toliko mnogo o necijem intelektualnom i psiholoskom profilu(i uzrastu)....OK ....
Izgleda da ovdje imamo posla sa intelektualnom elitom, koja iz toliko malo moze da zakljuci toliko mnogo o necijem intelektualnom i psiholoskom profilu(i uzrastu)
Cast mi je sto sam postao predmet proucavanja takvog intelektualnog kolosa gorgonautskih razmjera, koji je toliko superioran u spoznaji svega, pa i surovih principa postojanja, a opet toliko neiskvaren da se valja po podu najiskrenije se smijuci....
Батали ти то и пребаци радњу код Хектора или Одисеја xD Једино ми се у Хипериону допало када је причао у Китсу... Лепе су му песме.Да, али мене сва та философирања са Шекспиром, Прустом и тако тим поприлично смарајуБатали ти то и пребаци радњу код Хектора или Одисеја xD Једино ми се у Хипериону допало када је причао у Китсу... Лепе су му песме.
Ма јок, волем СимонсаСамо, човек превише смара са тиме, и изводи неке закључке који су потпуно супротни мојим ставовима, тако да...