Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.727
Atu je neko jezik odsekao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li da odem ja da pitam?
Ja nisam navikla ništa puštati bez borbe![]()
to su govorili i za blogove, i vidim da tamo nema klipova i nekih slika...Pa ne zna ni ona tačno
Kao ni ja
Verovatno nije bilo tehnički izvodljivo
Pitala sam, tamo možete pratiti odgovore.
Ajd, mada sumnjam da tu ima pomoći

blogovi su očigledno bitniji od albuma, ipak su u pitanju mahom razne slike sa neta dok su u blogovima ličme kreacijeto su govorili i za blogove, i vidim da tamo nema klipova i nekih slika...
to bi i meni donro došloPitala sam, tamo možete pratiti odgovore.
I, borite se
Ja se malo samobanujem.
Baš da vidim hoću li uspeti. Krećem od sedam.
![]()
ti moraš sročiti žalbu za albumeto bi i meni donro došlo

Mislim da blog nije predviđen samo za reči...blogovi su očigledno bitniji od albuma, ipak su u pitanju mahom razne slike sa neta dok su u blogovima ličme kreacije
Mada sam ja izgubila albume a pravi blog nisam ni imala jer se ne bavim pisanjem
Ja da sam muško izginula bih na prvom ćošku. A možda samo laprdam.Nikad od meme revolucionara
Nisam taj tip

Ja da sam muško izginula bih na prvom ćošku. A možda samo laprdam.
odoooohhhh![]()

ja podivljam ako mi neko napadne osobu koju volimJa da sam muško izginula bih na prvom ćošku. A možda samo laprdam.
odoooohhhh![]()
Možeš pitati, ali mislim da od toga nema ništa jer nema tehničkih mogućnostiDa li da odem ja da pitam?
Ja nisam navikla ništa puštati bez borbe![]()
kosovo je srce albanije
zanimljivo
Зашто програм не додели истог тренутка поен особи која је лајкована? Чека се извесно време да би репутација била увећана за неколико поена, што наводи на помисао да се додељује офрље. Кад неком дам лајк, треба да видим како му је истог тренутка додељен поен! Толико.Prilično sam siguran da uvek daje jedan poen, bez obzira na uspešnost onoga ko daje, barem koliko sam mogao da
vidim, ali ne mogu da tvrdim da je tako jer se nisam previše bavio time.

a jbt čime se vi bavite..kog boli uvo za nekakav lajk i reakcije i reputacije kru te jeba dal ste normalniЗашто програм не додели истог тренутка поен особи која је лајкована? Чека се извесно време да би репутација била увећана за неколико поена, што наводи на помисао да се додељује офрље. Кад неком дам лајк, треба да видим како му је истог тренутка додељен поен! Толико.

Odmah se dodeli, samo moraš učitati stranicu ponovo da bi video.Зашто програм не додели истог тренутка поен особи која је лајкована? Чека се извесно време да би репутација била увећана за неколико поена, што наводи на помисао да се додељује офрље. Кад неком дам лајк, треба да видим како му је истог тренутка додељен поен! Толико.
lastavica naša mala..dali..dali lunja krilcima podno durmitora u sumrak kvintesencije agrarne rekonstrukcije..![]()

I ja, ali ne stigoh da napišem...Čuo sam se sa Lunjom, sve vas je pozdravila.
probaj čaj od hibiskusa..nzm, meni je to pomogloMožda zato što je lep dan, bolje kad je tmurno.I ja, ali ne stigoh da napišem...
Nešto sam danas sva bezze...![]()