Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja da sam muško izginula bih na prvom ćošku. A možda samo laprdam.
odoooohhhh :heart:
ja podivljam ako mi neko napadne osobu koju volim
I tad sam opasnija od svakog muškarca
Ali nisam idealista i revolucionar, suviše sam sebična i egocentrična da ginem za neke ideje
No ako bilo kom pojedincu pomognem, ne mora da mi bude prijatelj i blizak, meni je srce puno
I to ću uvek raditi

Prilično sam siguran da uvek daje jedan poen, bez obzira na uspešnost onoga ko daje, barem koliko sam mogao da
vidim, ali ne mogu da tvrdim da je tako jer se nisam previše bavio time.
Зашто програм не додели истог тренутка поен особи која је лајкована? Чека се извесно време да би репутација била увећана за неколико поена, што наводи на помисао да се додељује офрље. Кад неком дам лајк, треба да видим како му је истог тренутка додељен поен! Толико.

Зашто програм не додели истог тренутка поен особи која је лајкована? Чека се извесно време да би репутација била увећана за неколико поена, што наводи на помисао да се додељује офрље. Кад неком дам лајк, треба да видим како му је истог тренутка додељен поен! Толико.
a jbt čime se vi bavite..kog boli uvo za nekakav lajk i reakcije i reputacije kru te jeba dal ste normalni :rida:

Odmah se dodeli, samo moraš učitati stranicu ponovo da bi video.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back