- Poruka
- 131.212
Super, drago mi je da to čujem.
Takođe sam dobro.
Takođe sam dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добио сам више поена, него у исто време лајкова, барем ми тако изгледа.Prilično sam siguran da uvek daje jedan poen, bez obzira na uspešnost onoga ko daje, barem koliko sam mogao da
vidim, ali ne mogu da tvrdim da je tako jer se nisam previše bavio time.
Što se tiče te razlike, jednostavno neki dobijaju više.
Mislim da se većini ne bi svidelo da se počinje iz početka, a ne bi ni bilo u redu obrisati ono što su godinama dobijali.
Meni ti poeni i nisu važni.
obožavam ga i kao pesnika i kao slikara i kao mistika
Ne verujem da će se bilo šta menjati oko toga.Добио сам више поена, него у исто време лајкова, барем ми тако изгледа.
Може да се почне испочетка, а да досадашња репутација и даље стоји у профилу. Мада, не знам како су то сабрали бабе и жабе; поготово ако је тачно да се за један лајк добија један поен, јер код ранијих репутација није било тако!!
Čitao sam Gradac o njemu u PDF formatu.obožavam ga i kao pesnika i kao slikara i kao mistika
imam taj Gradac u papirnom oblikuNe verujem da će se bilo šta menjati oko toga.
Sabrano je tako što se računalo koliko je neko puta dobio reputaciju, dakle ne koliko je poena imao, već koliko je
puta kliknuto da mu se da reputacija od trenutka kad je registrovan dok nismo prešli na ove "lajkove".
Čitao sam Gradac o njemu u PDF formatu.
Znam, rekla si mi kad sam te pre pitao da li ti treba PDF.imam taj Gradac u papirnom obliku

Tako je, okačene su.Al moram vani ...a večeras se pesme kače?![]()
Hvala, takođe.Prijetno veče društvo![]()

ja znam za onu podelu da su ljudi koji više vole pse vojničkiji tipovi dok su mačkoljupci umetničkijiAgi,
gledajući onu tvoju sliku sa mačkama, setih se da pitam, pretposavljam da znaš.
Ima li neka teorija u psihologiji o odnosu čoveka prema mačkama - nešto tipa: ako osećaš prema mačkama to i to...ti si onda to i to?
Imala sam godinama razne varijante Sekhmet na avataruIma - onda postaneš ovo...
![]()
Ja više volim mačke.Ali najviše ljudi voli i pse i mačke
Da, svih petnaest!Tako je, okačene su.

Ok. Nije to ta. Davno sam čula neku glupost...al ćutaću.Nisam nigde posle to pročitala.ja znam za onu podelu da su ljudi koji više vole pse vojničkiji tipovi dok su mačkoljupci umetničkiji
Ali najviše ljudi voli i pse i mačke

ima tih raznih podela i tumačenjaOk. Nije to ta. Davno sam čula neku glupost...al ćutaću.Nisam nigde posle to pročitala.