Timosten
Aktivan član
- Poruka
- 1.073
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека се види како је рогобатно!Šta je sve Sartr vraćao ljudima, moglo bi se do sutra nabrajati, ali ti mene za malo da onesvestiš ovim "likinja".
Da je bilo ko drugi, ali TI?!

Ili jednostavo da napisem barem jednu knjigu koja ce proci u svetu.
E sada, kako to ide, dobar glas se daleko cuje ili su tu i izdavacke kuce?
Ja kad sam čitao predloge bilo ih je 12 i prema tome tako sam i glasao, a tako su glasali i drugi, zašto je jedan predlog obrisan nije obrazloženo, kao ni šta će sad biti sa tim glasovima, kao i drugim glasovima koje su dali glasači koji su između ostalog glasali iza taj predlog?
Ne bih ti ni ja odgovorio niti obrazlozio.
Ako se krse pravila i foruma i konkursa
moderatori imaju diskretno pravo da uklone
prilog.Zasto to nije uradjeno ranije? verovatno
postoji razlog za to.Na ovaj forum, sticem
utisak, vecina se pojavi reda radi,kolko
da pronadje neku zamerku,zapljune jednim
postom i ode.
![]()
Zašto ne bi odgovorio, zar nije red reći ta pesma krši to i to zbog toga i toga, ovako mi se čini može da radi ko šta hoće bez valjanog obrazloženja. Eto po meni ta pesma je obrisana da bi se isforsirao neki drugi favorit, a ona izbacila iz ozbiljne konkurencije za pobedu. Ako nešto nije valjalo što je uvršetna uopšte u takmičenje?
A na to zašto ljudi i koliko ovde svraćaju se neću osvrtati, sve dok se ne propiše pravilo da pravo glasanja i učešća imaju oni koji redovno posećuju i pišu na forumu književnost, a ostali nek se slikaju.
Ova divna pesmica je stigla na vreme i u skladu sa pravilima za održavanje konkursa.
Moja moderatorska malenkost ju je, usled rasejanosti, sasvim nenamerno, izostavila iz takmičenja.
Kako je greška primećena kada je glasanje već počelo, ne bi bilo regularno dodavati je.
Zato je objavljujem ovde:
Krava i mleko
Zašto krava ima roge
jedan, dva, o, četri noge?
Mama, zašto travu jede
zašto nema kose sede?
Krave se sa rogom brane,
četri noge da ne pane.
A od trave mleko pravi,
po koži je kosa i na glavi.
Ha ha ha, pravi mleko,
puna radnja tata reko!
Mleko je u Tetrapaku,
lažeš, pitaćemo baku.
U vimenu mleko stoji,
vidi cice, hajd prebroji!?
Dve i dve, e, tu je mleko!
Laže tata, nije dobro reko...
Autor je Sojo koji od mene dobija mnogo hiljada pozitivnih glasova za forumašku kolegijalnost, razumevanje i toleranciju - nije zamerio.
Hvala Ti i javno, Sojo, i još jednom izvini.
Naći ću načina da nadoknadim ovaj propust.

10. pravo glasa imaju svi učesnici foruma, uključujući i autore koji ne smeju glasati za svoj rad,

Oho ho ovo su teške optužbe koje ukzuju da ja nisam ja već neko drugi, molim vaš da u ime istine dokažete ovu tvrdnju!
istovremeno pisanje sa istog kompjutera
administratori imaju uvid u IP brojeve korisnika i to nije nikakva tajna , niti tajno listanje.
mislim da nema osobe koja je izasla na internet a da to ne zna.
tako funkcionisu svi sajtovi na svetu.
IP broj je tvoja identifikacija na internetu i na osnovu njega nadlezni organi tebi mogu da udju u trag kad radis neke nedozvoljene stvari, ali to je vec druga stvar, to nije predmet nase price.
. I da li su svi oni ljudi koji su glasali za mene osim plavookog takođe ja
?

Ha ha ha haaaaaa, nije da bi (taj) Sojo dobio 1. poen...![]()
![]()

Nemam ja ni jednu primedbu na ponašanje na forumu vas dvoje...Naprotiv,samo reči hvale bih imaoUpšte nije tajna da smo Timosten i ja muž i žena, to znaju skoro svi i na forumu i na blogu.
Poenta je u tome da ova IP nikada nije bila zloupotrebljena - ni prilikom glasanja, ni u druge
svrhe.
Timosten kao učesnik konkursa, sa ove IP nikada nije dobio ni jedan jedini glas, niti je osoba koja
bi čačkala po mom računaru, kao što ni ja nemam želju da pretražujem šta on ima u svom računaru.
Da ne pominjem raspravu na pdf. skupštini u kojoj mi @Dragoljub69 redovno "preti" Timostenom pa
ako neko i nije znao da smo muž i žena, iz njegovih poruka je mogao to da sazna.