Ovo je ustvari neverovatno.Šta to radi ego ili sujeta?
Piše se i učestvuje na takmičenju,ali prvo treba,bar proveriti pravilnu upotrebu reči,zar ne?!
recimo na
www.opismenise.compiše:
Сумљати или сумњати?
Надређена категорија: Описмени се!
Погодака: 2172
Именица сумња и глагол сумњати су правилни облици. Ко сумња – понекад има право. Дакле, облици са љ су неправилни.
И још једном:
Правилно: сумња, сумњати
Неправилно: сумља, сумљати.
Zar je greh ako se nekim čitaocima isto svidja.Pa ni dela klasika ne volimo ili volimo isto?Naprosto sam šokirana i plašim se da glasam,da bez krivice postanem krivac.
Mislim da nije u redu sto joj nisi skrenula paznju na gresku koju je napravila, na PP.
Ne treba polemisati o nekome ko trenutno nije tu da bi mogao da se brani ili "napada", ali..
Svako ima pravo da pise, bez obzira na sve. Svako ima prava da izrazi svoje nezadovoljstvo nekom pojavom koja mu bode oci.
Sve napisano, zahtevalo je trud. Trebalo bi da se ceni, ako je ikako moguce.
Sta ja da kazem? Sta god napisala, bilo da je poezija, proza, zna se, pretposlednja ako ne i poslednja, sto bi se reklo- najgora!
To je u redu,svako ima svoja merila, svoje afinitete, svoje (zasto da ne) favorite.
Po stilu se prepoznaju (bar tako neki napisase) i onda?
Stil ne mozes da menjas, i mislim da je to dobro.
Drugo nesto je veoma lose, ali ja ne bih o tome
Ocena nije merilo znanja, niti bi trebalo prosek meriti na sledeci nacin: 3, 3, 4, 5, 2, sabrati i bukvalno podeliti. To jeste najlakse, jeste i pravilo, ali i najnepostenije, itd..itd..
Sta htedoh, ustvari?
Lako je poniziti nekoga narocito ako je u situaciji da bude manjina, a onda bi isla elaboracija "čojstva" i "junaštva" (postoji razlog zasto pod navodnicima)!
Lako je gledati nepravdu koja se nanosi drugome, ali se neretko desava da se "gledalac" nadje na mestu "stradalnika" a onda nema prava da se cudi zasto neko (ili niko) nece stati u njegovu odbranu.
Sve sto napisah, ne zameram tebi, osim onog sto sam boldovala.
Luna ce od mene dobiti reputaciju, cim se vrati.
Nista licno, veruj mi, i sama znas. Sto se mog daljnjeg ucestvovanja na takmicenjima tice, KRAJ, nema vise, apsolutno ne. Zao mi je, ali neka se pripremi sledeci koji ce se pomeriti za mesto nize, kad ja ne budem ucesnik