Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sokole, počašćena sam činjenicom da sam baš ja predstavnik SVIH. :lol: Msm, ne razumem što mene sad napinjete i citirate. Ako hoćete, prihvatiću deo krivice zbog nemilog događaja, koji, moram da priznam, ić nisam razumela. Kakav problem s formatom? Mogla je pesma da se prekuca. Jedino ako nije obrisana... Ali, i to se lepo kaže, ako smo već bili svedoci dešavanja.

Ima vas nekoliko koji ste ovde samo kad se glasa i talasa. S druge strane, ima nas nekolicina koji pomno pratimo zbivanja na čitavom pdf-u, svakodnevno. Šta ćeš, svako ima neku falinku...:)

Majkumu.....nisam znala da sam ta što pomno prati zbivanja i još učetvuje u pisanju istih i za konkurs ...fala, fala :rumenka: :lol:
I šta ću sad?.......znaaaam........poslaću prozni tekst za novi konkurs :manikir:

Sokole, počašćena sam činjenicom da sam baš ja predstavnik SVIH. :lol: Msm, ne razumem što mene sad napinjete i citirate. Ako hoćete, prihvatiću deo krivice zbog nemilog događaja, koji, moram da priznam, ić nisam razumela. Kakav problem s formatom? Mogla je pesma da se prekuca. Jedino ako nije obrisana... Ali, i to se lepo kaže, ako smo već bili svedoci dešavanja.

Rado, šta ti je, šta se hvataš za svaku reč i daješ joj boje kojoj je autor nije dao?
Rekla sam izvinite svi misleći na sve, a ne samo na tebe.
Istaknuto je, jer sam smatrala da treba da se naglasi. Da niko nije izuzet i da se ne oseća tako.

Zašto bi ti preuzela krivicu, kada te niko nije ništa okrivio, zaboga? Niti ima teoretske šanse da budeš kriva u ovoj stvari kojoj pokušavamo da stavimo tačku.

Poruke i dalje ima u mom inboksu, ali kada otvorim, nema pesama - bile su dve. Ima samo onoga što mi je plavooki tada napisao.

Ovo od tebe nisam očekivala.

Izvinite, ljudi, i dajte pređite na druge teme.

Одговор Биљи.

Били Јован и Ристо. Пита учитељ Јована:
- Да немаш прво слово, како би се ти звао?
- Ован.
- А ти Ристо?
- Исто.
:hahaha:
Други пут пази у ком контексту пишеш.
Naravno, ali nikako ne mogu biti ni Jovan ni ovan, ja sam zensko, ali ti svakako podlezes "kontekstu", zato pazi sta pises:lol:
P.S. Jovan i ovan imaju drugi kontekst, vezano za Vuka Karadzica, ali, ti to sigurno znas;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back