Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slažem se i izgleda ne postoji opcija za podešavanje layouta. I da, treba neko glasanje valjda sa korisnicima da se sprovede jer sad ovaj forum više nema nikakvu specifičnost i izgleda kao seminarski rad srednjoškolca...
Mnogo, ali mnogo nepregledniji nego stari.
Šta li im je ovo trebalo, opet neke finansijske malverzacije izgleda.

Novi izgled je zapravo uobičajena organizacija foruma. Nestala je Krstina originalnost i preglednost, kao što reče Nara. Sada ima nekih novih pogodnosti ali treba mnogo skrolovati, za razliku od stare organizacije sadržaja.
Trebalo je da ostave mogućnost izbora, ali onda bi sve izmene morali da rade i na novom i na starom skinu. Razumem što ne žele da dupliraju sebi posao.

...na temi o novom izgledu 3/4 ljudi je izrazilo nezadovoljstvo i mislim da je to nimalo zanemarljiv broj i da se zato mora po tom pitanju nešto uraditi.
A sa druge strane, mislim da se ništa neće promeniti, kapitalističko-orvelovsko ponašanje at work we will see. A to je ono najgore. Ovamo te pitaju kao šta misliš, čisto radi reda, pa svejedno rade kako hoće. Licimuri i demoni
. :lol:
No, i dalje se nadam da će me demantovati.

Danas na poslu slušam neke stare pjesme i naleti mi ovo.

E sada šta su ti sejmeni. Znam da su neka vojska, sve me nekako vuče da ima veze sa turskom vojskom, A pošto ovde ima šarolik krug znalaca možda zna neko nešto tačnije, jer na wikici nisam ništa našao, a google me stalno vraća na pjesmu.

E sada šta su ti sejmeni. Znam da su neka vojska, sve me nekako vuče da ima veze sa turskom vojskom, A pošto ovde ima šarolik krug znalaca možda zna neko nešto tačnije, jer na wikici nisam ništa našao, a google me stalno vraća na pjesmu.

Koliko se ja sećam to se uglavnom odnosilo na vojnike-glasnike, poklisare itd. Međutim, čika Vujaklija kaže: psar; vojnik janičarskog puka; kod nas: stražar, pandur.
A inače pesma jeste moćna, naročito početak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back