- Poruka
- 11.279
biće na dobrom tragu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta će ti futur u toj rečenici?Pomisliće ljudi da nismo normalni.![]()

Ne kaki molim tene nego me hejtuje najstrašnije neznam zašto šta sam joj ja skrivio

još ti piše pesme...
moramNe kaki molim te
Jenny da nekoga hejtuje?
Baš je hejterka neviđena...još ti piše pesme...
![]()

a i ranije se više puta žalila na mene i pljuvala me itd
da vim dalš i sad biti revnosan kad neko drugi uzme da spama a ne samo ja 

kako se čita ne pismen sam a i glup ko qras..newz..kao vesti jel to xaxa jesam potrefijo.. metio malopre,reklama čista za nešto nzm šta tačno nisam sve pročito ofc al spam čist ko suza,nema veze nisačim

To je za knjige, a i ne može ovde spam, ovo je kafana.pa ovo što je..numem da pročitam nick od ove individuekako se čita ne pismen sam a i glup ko qras..newz..kao vesti jel to xaxa jesam potrefijo.. metio malopre,reklama čista za nešto nzm šta tačno nisam sve pročito ofc al spam čist ko suza,nema veze nisačim
možda sam pomešo nešto
Dobro veče, mogu da se postave, pa će neko valjda umeti da odgovori.Добра ноћка у кафанЧе
Ел море овде да се поставе питањца ил ц?

U pitanju je priča (do 5000 karaktera, može i malo duže), šalje se meni putem privatne poruke.Е фала ви
Елем, видех синоћ да имате "конкурс" на тему Шума, питања су следећа;
форма је обавезна или море и прича и песма, да ли се шаље неком (и коме) или се исто качи на ту исту тему,
да ли је то такмичење или само добра размена енергије
Хвала унапред
U pitanju je priča (do 5000 karaktera, može i malo duže), šalje se meni putem privatne poruke.
U pitanju je takmičenje, jer se za priče glasa.

Može ovde šta god hoćeš i dobrodošla!Добра ноћка у кафанЧе
Ел море овде да се поставе питањца ил ц?

Može ovde šta god hoćeš i dobrodošla!![]()

Kako nestala, tu je negde valjda, sad ću da pogledam.Bau, gde je nestala tema sa svim rezultatima sa konkursa i pričama?
Možeš na mom blogu da pogledaš - sve priče su sa bivših konkursa.
Дивни сте! Хвала!!!Evo ovde možeš videti kako to izgleda:
https://forum.krstarica.com/threads/glasanje-na-temu-melanholija.828883/