lanavi
Aktivan član
- Poruka
- 1.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viki,Viki ,Violeta-biće skoro propast sveta,![]()
iskljuci TV, ukljuci mozak![]()
Ček prvo da upoznam tebe,pa da vidim da li ste kompatibilne...Brise supermoderacija. Ali da se i ja ne olenjim previse, da i ja danas obrisem prasinu po kuci. Idi pitaj Taba, pa da ja prionem na rasciscavanje ova poslednja tvoja dva posta na Knjigama.
A koja je to Vera, upoznaj me s njom...volim da upoznajem nove likushe.
![]()
iskljuci TV, ukljuci mozak![]()
ja sam unikat Dragoljube, nema uporedjivanja i uklapanja.
Andrej Skubic "Popkorn" Vega medija Novi Sad-čitaj i uživaj...
Inače-pojede te sujeta Lanavi...To ti je samo pola koraka od zaljubljivanja...
Vidi,u solidnim sam godinama koje se strašno primete u meni,ali na meni baš i ne...
Tu i tamo zabacim udicu,ali mi to sve manje interesantno-imam utisak da se stalno
iste ribe koje vraćam u vodu vataju na udicu...Baš i nisu nešto bistre...Ko to i očekuje
od riba...
Ne pada mi na pamet da zabacujem (kao što ti Marlon zabacio) po forumu...
Znaš ovo mi bolje mesto za duhovno razgibavanje i već mi fale one Sojine jutarnje gimnastike...
Andrej Skubic "Popkorn" Vega medija Novi Sad-čitaj i uživaj...
trenutno čitam "Popkorn" slovenačkog lucidnog pisca Andreja Skubica koji mi je lično uručio knjigu prevedenu na srpski...
Pre nedelju dana sam dočitao "Popkorn" opižđenog Slovenca Andreja Skubica...
Preporučujem! Fant je otkačen načisto i jedva četkam da upoznam lujkana u
novosadskoj "Kredarici"...Obećali mi da će me zvati kad bude tu... Gremo na pijaču...
Život piše romane.
Pišu li romani život?
Sinoć, u jednom velikom društvu, čujem tužnu priču o nekome koga sam davno poznavala:
u osnovnoj se zaljubio u devojčicu iz klupe i komšiluka. Bio je u nju zaljubljen i u srednjoj, pa i kasnije... Ona je bila lepa, ali problematična: stalno je upadala u nevolje, jedva završila školu, dva puta se udavala za krimose i izrodila decu koju je zapostavljala. Onda je proneverila novac iz firme u kojoj je radila, pa otišla u zatvor ... da bi se, nakon izlaska iz zatvora, utapala u alkoholu.
On nije bio zgodan, a ni naročito društven. Ćutljiv tip, uvek među najboljim đacima. Godinama je čekao baš Nju, da ga primeti i obrati mu se i u drugim prilikama osim kada je trebalo da joj se ponese školska torba, da joj se uradi zadatak ili da joj se pozajme pare (koje nije vraćala). Ali nije ...
Nije se ženio, nije čak ni devojku nikada imao. Kažu da je, kad je bio kod kuće, uglavnom stajao pored prozora i čekao da je vidi kako prolazi ulicom. Onda se razboleo od bolesti koja se može lečiti i izlečiti. Međutim, toliko je bio demotivisan, toliko sagoreo od čekanja, da se prepustio. Nije uzimao lekove, nije se pridržavao saveta lekara, i umro sam, u sredovečnosti, od bolesti koja nije morala da bude fatalna.
Kako se ljudi izgube u uzaludnom čekanju!
Kako se spasiti od pogrešnih ljubavi?
Ovo zvuči kao neki ljigavi sentiš Đorđa Balaševića.
Cist pleonazam.
Vidite vi šta znači biti ozbiljan ljubitelj i poznavalac književnosti. Kad jednu knjigu preporuči, od toga ne odustaje tako lako.
Dragoljub, 19. septembar 2013:
http://forum.krstarica.com/showthre...ili-dobili?p=26245835&viewfull=1#post26245835
Dragoljub, 9. maj 2014:
http://forum.krstarica.com/showthre...-preporuke?p=27989038&viewfull=1#post27989038
Dragoljub, 29. septembar 2014:
http://forum.krstarica.com/showthre...ati-dilema?p=28960218&viewfull=1#post28960218
Obratite pažnju na temporalni paradoks: 19. septembra 2013. g. Dragoljub kaže:
a 9. maja. 2014. g:
Nije problem, Dragoljube. I Fildingu se u Tomu Džonsu slična stvar desila.