Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
A kako tete reaguju na tebe?
Sojo, ti si batalio poeziju? Sada si se bacio na stihove pisane smajlijima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako tete reaguju na tebe?
Ha, tetka Rayelka, i sam se pitam kako reagujuA kako tete reaguju na tebe?
Sojo, ti si batalio poeziju? Sada si se bacio na stihove pisane smajlijima?
Negde sam pročitala da su knjige teretane za mozak!Svidelo mi se kao i ova vest:
"Penzionsani talijanski učitelj Antonio La Kava оd stare vespe napravio je pokretnu biblioteku koja sadrži oko 1.200 knjiga, i od 2003. godine obilazi zabačena talijanska sela....."
![]()
Negde sam pročitala da su knjige teretane za mozak!
Aj nemo si pesimistaHa, tetka Rayelka, i sam se pitam kako reagujuA sto se tice smajlica, jedino oni jos mrdaju.....
![]()
Nikud mi nismo išle... Samo smo pustile druge da izdominiraju... Ali, priznajem, tvoj komentar prija...![]()
Evo iz senke:da vas nema -ja bih vas izmislio-na isto mi se vata...Igranje Domina je za starije ljude, a ovo mesto pripada devojcicama koje vole malo da odu od svoje kuce i "svrljnu" i na neka druga mesta. Decake podrazumevam ali su oni tihi Dominatori, oni iz senke. I ja pozdravljam povratak ...bolje stigle/stigli gde i pripadate
.
I moja je veca derpe-voli muškiće...Gadna vam narav!Ja sam ti derpe u duši. Obožavam muškarce...![]()
..........Ja sam ti derpe u duši. Obožavam muškarce...![]()