Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Ne sumnjam!I obavljaću ih isto efikasno ko i do sad.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sumnjam!I obavljaću ih isto efikasno ko i do sad.![]()
Ne, rekao sam joj da ona otvori.Smeniše te?
Ne razumem šta si time hteo da kažeš. Postavljam neke fine slike knjiga... sad ću i bibliotekaPaula, samo se nadam da neće naići Moca.![]()
Znaš da on ne voli nikakve slike sa neta.Ne razumem šta si time hteo da kažeš. Postavljam neke fine slike knjiga... sad ću i biblioteka
Tako, m?Ako se na tebe ugleda...
Sta je ovo? Rentgen ili ct?
To jos ne znamo. Ono je bilo upozorenje.Tako, m?
Pa ni ja svašta ne volim pa šta..., ni ne znaš za to, a što bi i morao )Znaš da on ne voli nikakve slike sa neta.![]()
Ako se na tebe ugleda...
Lepo ste me docekali...a jos nisam doslaMilka će da zakači heklane zavese na prozore i staviće dve saksije koje će posle mesec dana dumru od zalivanja vinjakom i gašenja pikavaca. Šta ti je mladost![]()
Sad se mislim ...To jos ne znamo. Ono je bilo upozorenje.![]()
Pa ne možeš od kafančine da napraviš bečku poslastičarnicu.. ne ide nekako.. cenim voljuLepo ste me docekali...a jos nisam doslaako ako
Ma brinem se da mu ne ubijemo apetit.Pa ni ja svašta ne volim pa šta..., ni ne znaš za to, a što bi i morao )
Sta se bunis to u staroj kafani?Lepo ste me docekali...a jos nisam doslaako ako
Ok onda, nek Bau otvoriPa ne možeš od kafančine da napraviš bečku poslastičarnicu.. ne ide nekako.. cenim volju![]()