Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
ko kaze? a ako uleti u sesnaesterac neka zgodna skinuta cica maca, onda ces da je volis, a nasu kulturnu Red nista ne volis?ne mozes da trazis nekog da te voli u noci finala lige sampiona.. klasicna greska u koracima..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko kaze? a ako uleti u sesnaesterac neka zgodna skinuta cica maca, onda ces da je volis, a nasu kulturnu Red nista ne volis?ne mozes da trazis nekog da te voli u noci finala lige sampiona.. klasicna greska u koracima..

Veče, Pustinjakinjo.Namirisala sam krempite. Dobro veče svima
dobro vece, Pustinjakinjo! kod mene sladoled samo, jos malo, pa nestao!Namirisala sam krempite. Dobro veče svima

a nista, izgleda da je tebi to 2:1 bas mnogo tezak rezultatTesko i to

dobro vece, Pustinjakinjo! kod mene sladoled samo, jos malo, pa nestao!![]()

dodji, imam kasicicu, a imam i kasiku, sta ti drago! delicemo sta je ostaloMože i sladoled![]()
Lepo se zabavite, Moljci. Prijatno![]()

Ja samo tebe volim. Znaš to. Rekla sam ti.ja sam samo tuzna i razocarana, Red me opet vara s Konjem, a Konj gleda samo Mikinu kafu, a ja nemam s kim da se svadjam u pp, ma, koloplet!

dodji, imam kasicicu, a imam i kasiku, sta ti drago! delicemo sta je ostalo![]()

dobro, onda vise necu da budem tuzna veceras, zbog tebe i Konja sam pojela, taman za rezervnu planetuJa samo tebe volim. Znaš to. Rekla sam ti.![]()

Mogla si da ostaviš baš malo i za mene. Ali neka, drugi put.dobro, onda vise necu da budem tuzna veceras, zbog tebe i Konja sam pojela, taman za rezervnu planetu![]()

ima, ja tebe volim i kad imam sladoled, taman posla da sam pojela za dve rezervne planeteMogla si da ostaviš baš malo i za mene. Ali neka, drugi put.![]()

IJAOOO
Gde su krempite? Ili cekamo @Nina da ih napravi?Namirisala sam krempite. Dobro veče svima![]()
Meni je to uvek bila misterija...Mogla si da ostaviš baš malo i za mene. Ali neka, drugi put.![]()

IJAOOO
Slana karamela!!
Twix sa slanom karamelom ne jedem nego unistavam...
Gde su krempite? Ili cekamo @Nina da ih napravi?

Nemoj da pojedeš sve što imaš u kući.Da veceram, pa dodjem...da se ne brinete![]()
tu slanu karamelu sam danas sa bratancem potamanilaIJAOOO
Slana karamela!!
Twix sa slanom karamelom ne jedem nego unistavam...![]()

dolazi, Miko, da ne zatvorimo kafanu bez tebeDa veceram, pa dodjem...da se ne brinete![]()

napravicu samo morate biti strpljiviIJAOOO
Slana karamela!!
Twix sa slanom karamelom ne jedem nego unistavam...
Gde su krempite? Ili cekamo @Nina da ih napravi?

Znas onu narodnu-sto je babi milo...Au, par strana samo o poslasticama))
Hrana i seks, omiljene teme uvek.Au, par strana samo o poslasticama))