Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Piješ kafu....Zašto mi svi klikćete tužiće, šta vam je? Znate gde sam, nisam otišla sa foruma, samo prosto ne čitam ništa što bih mogla da delim na pdf-u Književnost.
Ja nemam tuzice, samo ljutko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piješ kafu....Zašto mi svi klikćete tužiće, šta vam je? Znate gde sam, nisam otišla sa foruma, samo prosto ne čitam ništa što bih mogla da delim na pdf-u Književnost.
Popila sam već i kafu i čaj i sad ću opet čaj.Piješ kafu....Da si odmah sela.
Ja nemam tuzice, samo ljutko

Pa ti mislis da ja citam nesto osim dokumenata i deklaracija?Zašto mi svi klikćete tužiće, šta vam je? Znate gde sam, nisam otišla sa foruma, samo prosto ne čitam ništa što bih mogla da delim na pdf-u Književnost.
Stani u red sa tim minusima, imam pun tefter onih koje su mi dali. Nego vidim ja šta je ovde po sredi, svi navikli da ja glumim zabavljača i pravim žurke...Pa ti mislis da ja citam nesto osim dokumenata i deklaracija?
Ali ovo je kafance... I nemo' da se igras da ti pisemo minuse![]()

Ma, ona je to odgovorila jer smo "optuženi" da u kafani ne pominjemo književnost, samo sex ))Pa ti mislis da ja citam nesto osim dokumenata i deklaracija?
Ali ovo je kafance... I nemo' da se igras da ti pisemo minuse![]()
Ja znam šta sam rekla, a znaš i ti.U kafani se ne cita
Znam, zato i pominjem minuseMa, ona je to odgovorila jer smo "optuženi" da u kafani ne pominjemo književnost, samo sex ))
Znam, ja sam načitanaJa znam šta sam rekla, a znaš i ti.![]()

Mislila sam da sam to jaStani u red sa tim minusima, imam pun tefter onih koje su mi dali. Nego vidim ja šta je ovde po sredi, svi navikli da ja glumim zabavljača i pravim žurke...![]()

Obe ste dobri zabavljači , u lepom smislu reči )), ja često samo dođem da gledam )Mislila sam da sam to ja![]()
Zar se nismo još davno, na tvom blogu sa temom kao jedan moj, složile da smo iste po tom pitanju?Mislila sam da sam to ja![]()

Ja ću isto, samo malo kasnije. Uživaj u danu.Obično ne govorim gde sam i kad idem, ali da vas pozdravim sad, razvozim u škollu itd... ) vidimo se kasnije )

JesmoZar se nismo još davno, na tvom blogu sa temom kao jedan moj, složile da smo iste po tom pitanju?![]()

Ito minusa....smislicu nešto i oko togaOvo je jedina kafana koja nema svesku veresije nego minusa kad se ne pojavimo...
Ajd, reći ćeš mi. Vidimo se.Jesmo
Negoo...ti ne čitaš al pišeš, imam jednu igru, ali zavrsila mi pauza...sad idem, ali posle cu to

Proveriću to, spremi se, biće propitivanja.Znam, ja sam načitana![]()
a ja jedem krempitu uz kafu..Obično ne govorim gde sam i kad idem, ali da vas pozdravim sad, razvozim u škollu itd... ) vidimo se kasnije )