- Poruka
- 399.900
a kada zasednu pre podne, naruce kafu i cokanjce pa bistre list Politika od prve do poslednje straneU kafani se ne cita

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kada zasednu pre podne, naruce kafu i cokanjce pa bistre list Politika od prve do poslednje straneU kafani se ne cita

Jedini greh je sto nemas jos jednu krempitu preko puta, kratki bez mleka i ledenu vodu...a ja jedem krempitu uz kafu..
ne znam da li je to greh na petak
Ništa nije greh što se prima sa zahvalnošću, kaže ap Pavlea ja jedem krempitu uz kafu..
ne znam da li je to greh na petak

Kakav prikaz polarne svetlosti..

Jel ono beše baš Crnjanski izazvao na dvoboj nekoga posle svađe u kafani zbog politike?))a kada zasednu pre podne, naruce kafu i cokanjce pa bistre list Politika od prve do poslednje strane
da znas da si u pravuJedini greh je sto nemas jos jednu krempitu preko puta, kratki bez mleka i ledenu vodu...

da sa Sodermajerom su se posvadjali oko politike ..cuveni pisac i ratni heroj i osnivac jugoslovenskog vazduhoplovsta pretece posleratnog JAT-aJel ono beše baš Crnjanski izazvao na dvoboj nekoga posle svađe u kafani zbog politike?))
Crnjanski je bio težak čovek, uvek spreman za svađu. Mada kad se vratio iz emigracije bio je uplašen, čak i paranoičan, mislio je da će da ga ubiju.Jel ono beše baš Crnjanski izazvao na dvoboj nekoga posle svađe u kafani zbog politike?))
 Ili je to @tab503 bio vredan nedavno ili sam ja tupson pa nisam video do skoro?
 Ili je to @tab503 bio vredan nedavno ili sam ja tupson pa nisam video do skoro?To je od kad može se se vidi koje smo sve nickove imali.Nego, da vas nesto pitam, jeste li primetili da ima opcija da se vide stari nikovi na profilima?Ili je to @tab503 bio vredan nedavno ili sam ja tupson pa nisam video do skoro?
Pa od kad moze?To je od kad može se se vidi koje smo sve nickove imali.

Ne znam tačno, kad su ono menjali, ima valjda dva, tri meseca.Pa od kad moze?

Ovo je baš dobra opcija, pogotovo što se mogu videti i obrisani nalozi, koji je nick bio.A najvise sam ja zvocao oko promena imena, nekad udjem na temu i nikog ne znam, a sve stari likovi.
od kada je nov forumPa od kad moze?
Dve godine? A ja primetio pre nedelju?od kada je nov forum
Nije od onda, nego kad su bile one manje promene, to je bilo ove godine, ne znam tačno kad.Dve godine? A ja primetio pre nedelju?
Ipak jesam bukva...
Nije pre dve godine, sad pre dva, tri meseca kad je menjano nešto.Dve godine? A ja primetio pre nedelju?
Ipak jesam bukva...
A zar nije bilo pre koji mesec?Dve godine? A ja primetio pre nedelju?
Ipak jesam bukva...
hahaDve godine? A ja primetio pre nedelju?
Ipak jesam bukva...
Ostali me tese ti me plasis...haha
jednostavno nisi na to obracao pažnju ..a ne da si bukva