- Poruka
- 131.212
Ne plaši se, ove godine se pojavio.Ostali me tese ti me plasis...
Koje godine se pojavio satic na slici?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne plaši se, ove godine se pojavio.Ostali me tese ti me plasis...
2019 g.u maju mesecuOstali me tese ti me plasis...
Satic se pojavio sada, od kada mozemo sami da promenimo nik2019 g.u maju mesecu
Mozemo sami da menjamo nick?Satic se pojavio sada, od kada mozemo sami da promenimo nik
sada si ti mene zbunila...koliko ja znam korisnici ne mogu da promene sami nik..Satic se pojavio sada, od kada mozemo sami da promenimo nik
Pre neki mesec, promenjeno je ovo za pisanje, emotikone i tako to..; moze da se stavi pozadina na profilu; i da se promeni nik jednom mesecno.... mislim da to je to...i od tad je i satic tu.Mozemo sami da menjamo nick?
Sta sam jos propustio???
jel si probala da promenis svoje korisnicko ime ?Pre neki mesec, promenjeno je ovo za pisanje, emotikone i tako to..; moze da se stavi pozadina na profilu; i da se promeni nik jednom mesecno.... mislim da to je to...i od tad je i satic tu.
Nisam ..al mislim da je moglojel si probala da promenis svoje korisnicko ime ?
probaj..pa javi ako ti je uspelo..Nisam ..al mislim da je moglo
Necu da menjam...a sad i ne mogu naći...a zaklela bih se da sam videla takvu opciju nakon poslednje promeneprobaj..pa javi ako ti je uspelo..
To je bilo samo na kratko pa je promenjeno.probajte, pa ako mozete javite i meni
Jel da je bila takva opcija????To je bilo samo na kratko pa je promenjeno.
moguce da je bilo kratko pa je uklinuta ta opcijaTo je bilo samo na kratko pa je promenjeno.
Da, to se slažem.bio bi cirkus da korisnici mogu da menjaju sami svoja korisnicka imena
Da, bilo je samo dan ili dva, to je valjda bila neka greška, Tab zabrljao.moguce da je bilo kratko pa je uklinuta ta opcija
I ja sam morala baš tad zaprimetiti...pa sad da ispadne da lažemDa, bilo je samo dan ili dva, to je valjda bila neka greška, Tab zabrljao.![]()

Zensko oko, nista ne promice.I ja sam morala baš tad zaprimetiti..

gledao nićporeDa, bilo je samo dan ili dva, to je valjda bila neka greška, Tab zabrljao.![]()
Sedi ti do mene, i znaces cak i ono sto ne postojiZensko oko, nista ne promice.![]()