Kafana kod knjiškog moljca VIII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao žešći grip...Temperatura, bolovi , malaksalost ...Bez kašlja , pluća su mi bila čista(teško za verovati koliko cigareta popušim :mrgreen: )
Dve nedelje kući, karantin....
A simptomi su se vukli još dve nedelje odprilike...
Drangulijice, koji ti je bio najsnazniji trip?
Meni 6,27 gr. psilocibina.
U zamrzivacu imam pet doza caja od pet grama, mater mi ceka neki produljeni vikend da uzme herojsku dozu koja je ekvivalent pet grama, jednom u zivotu je uzela dozu ekvivalentnu 3 grama i odradila trip maestralno, 100% pod kontrolom.
Ja sam se na preko 6 grama rastavio na sastavne dijelove.
Starija je od mene vise od 20 godina, ne kazem da bi na toj dozi prosla neokrznuta, ali sigurno manje potresena nego ja.

Meni je zelja jednom skupiti dovoljno hrabrosti, u kasnu jesen kad je klima ugodna otici u neko polje i roknuti napitak od 10 gr.

Ako vec ne to, onda barem zapaliti DMT, to je isto, samo sto drzi 20 minuta umjesto satima.

Drangulijice, koji ti je bio najsnazniji trip?
Meni 6,27 gr. psilocibina.
U zamrzivacu imam pet doza caja od pet grama, mater mi ceka neki produljeni vikend da uzme herojsku dozu koja je ekvivalent pet grama, jednom u zivotu je uzela dozu ekvivalentnu 3 grama i odradila trip maestralno, 100% pod kontrolom.
Ja sam se na preko 6 grama rastavio na sastavne dijelove.
Starija je od mene vise od 20 godina, ne kazem da bi na toj dozi prosla neokrznuta, ali sigurno manje potresena nego ja.

Meni je zelja jednom skupiti dovoljno hrabrosti, u kasnu jesen kad je klima ugodna otici u neko polje i roknuti napitak od 10 gr.

Ako vec ne to, onda barem zapaliti DMT, to je isto, samo sto drzi 20 minuta umjesto satima.

Čvarak , pa zar gljive?

Marihuana , tj kanabis...Ja sam više bila za te stvari koje se umotaju pa pripale...
A sedative sam žestoko mešala sa alkoholom...

Čvarak , pa zar gljive?

Marihuana , tj kanabis...Ja sam više bila za te stvari koje se umotaju pa pripale...
A sedative sam žestoko mešala sa alkoholom...
Probso sam sedative s alkoholom (diazepam), bilo je lijepo zimi dok bi pio vino, gutao ih i slusao Sigur Ros.

Marihuanu ne pusim mjesecima, uznemiri me.
U psihoterapiji sam zbog anksioznosti, mozda zato.
Nemam ni namjeru vise pusiti je.
Nadam se da ce me antidepresivi vratiti na staro, psihijatrica kaze da je blazi oblik depresije uzrokovan stresom.
Sko ikad opet budem ok, ne mislim vise piti ili pusiti marihuanu, tek jednom u godinu dvije uzeti dozu psihodelika od koje bi se svatko uhvatio za glavu i rekao mi da nisam normalan.

Probso sam sedative s alkoholom (diazepam), bilo je lijepo zimi dok bi pio vino, gutao ih i slusao Sigur Ros.

Marihuanu ne pusim mjesecima, uznemiri me.
U psihoterapiji sam zbog anksioznosti, mozda zato.
Nemam ni namjeru vise pusiti je.
Nadam se da ce me antidepresivi vratiti na staro, psihijatrica kaze da je blazi oblik depresije uzrokovan stresom.
Sko ikad opet budem ok, ne mislim vise piti ili pusiti marihuanu, tek jednom u godinu dvije uzeti dozu psihodelika od koje bi se svatko uhvatio za glavu i rekao mi da nisam normalan.
I ja sam prestala odavno , isto zbog anksioznosti ..Ona ima u anksu kontra efekat , to što kažeš , uznemiruje , ubrzava puls , izaziva konfuziju...
Davno je to bilo ...ali rado se setim..
A sedativi sa alkoholom znaju tako dobro da urade ...mislim ...nisi tu ..neko si drugi i opušten i smiren...i srećan...
A što je najvažnije -zabole te za sve.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back