Moje ime je Đurđija.
Poznat
- Poruka
- 7.293
Moram da ti kažem da se sa prvih par rečenica Siorana ne slažem uopšte... ali ajde dobro - da ne prenagljujemo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nemoj da nestaneš sa foruma ko mnoge.Moram da ti kažem da se sa prvih par rečenica Siorana ne slažem uopšte... ali ajde dobro - da ne prenagljujemo..
Jedva nabada tastaturu.Mislim da sam bio toliko uspešan da je ostala bez reči.
Kako?Stranice sa Hamvašem mi se ne otvaraju kako treba..
No way.. u ovom slučaju, kako bih rekla, mož samo da nestaneš ti..Samo nemoj da nestaneš sa foruma ko mnoge.![]()
Al' si ti neka opasna!No way.. u ovom slučaju, kako bih rekla, mož samo da nestaneš ti..
Pa da..Al' si ti neka opasna!
Ali nisi opasnija od mene.Pa da..

Ma toga sam svesna.. ali savladaću ja Lastavicine veštine.. pa tjemo onda da vidimo..Ali nisi opasnija od mene.![]()
Senna, prijatelju.. pa gde si ti do sada! Jel ti vidiš ovo ovde.. ne zna se ko me više zastrašuje.. a još sam i Siorana dobila.. možeš onda samo da zamisliš kako mi je..Djurdjice mozes li da se izboris
Stisni zube i izdrzi to junackiSenna, prijatelju.. pa gde si ti do sada! Jel ti vidiš ovo ovde.. ne zna se ko me više zastrašuje.. a još sam i Siorana dobila.. možeš onda samo da zamisliš kako mi je..
Tu sam Drangulijice moja.

Neće boleti , ne brini...Tu sam Drangulijice moja.
Narucio sam se za vakcinaciju.
Ne brinem Drangulijice, samo sam zelio onu kinesku vakcinu, ali tu olos na zapadu ne priznaje.Neće boleti , ne brini...
Nisam ...I neću vakcinu ..Protiv sam...Ne brinem Drangulijice, samo sam zelio onu kinesku vakcinu, ali tu olos na zapadu ne priznaje.
Dobit cu Pfizerovu.
Jesi se prijavila?
Pa onda si prakticki u boljem polozaju nego ja koji ga nisam imao.Nisam ...I neću vakcinu ..Protiv sam...
A kovid sam već imala....
Kao žešći grip...Temperatura, bolovi , malaksalost ...Bez kašlja , pluća su mi bila čista(teško za verovati koliko cigareta popušimPa onda si prakticki u boljem polozaju nego ja koji ga nisam imao.
Kako je bilo?
Cuo sam price koje idu iz ekstrema u suprotni eksrtem.
)