- Poruka
- 82.758
Šta vam je svima.. evo i adrijen se duri..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti da me volis ne bi me nikad pustila cak i ako te necu...Kad nešto neće, ti onda pustiš to.
Evo, vidi, Konj me neće i ja sam ga pustila, neka ga, neka me neće. Teškoe, ali šta ću.![]()
Možda nas lupila sunčanica. Kroz prozor, jer nismo nigde izašli, ali sigurno može.Šta vam je svima.. evo i adrijen se duri..
E sad pričaš mojim jezikom!Ti da me volis ne bi me nikad pustila cak i ako te necu...
Poslednji krug u MoniciSta sam propustio?
ma, voli te! kako ti je lepo sredio naslovnicu za blog meseca, bravo, Konju jedan, vredan!Kad nešto neće, ti onda pustiš to.
Evo, vidi, Konj me neće i ja sam ga pustila, neka ga, neka me neće. Teškoe, ali šta ću.![]()

Samo ako je BeluciPoslednji krug u Monici
Ne znam sto sam ovo rekao ali dobro zvuci.
Jao, sramota me sad.ma, voli te! kako ti je lepo sredio naslovnicu za blog meseca, bravo, Konju jedan, vredan!
a tebi, Red, svaka cast za onaj blog, svako parce duse vredi svaku rec, i izrecenu, i precutanu!![]()

A ne, to samo za tebe čuvam.ma bocni ga stapicem
sto te sramota? sto te Konj voli, a ne voli te?Jao, sramota me sad.![]()

Pa nemoj da me podsećaš sad, jako mi je teško. Nego me sramota kad me tako hvališ...sto te sramota? sto te Konj voli, a ne voli te?![]()

Čestitke i od mene, Red.. pročitala sam i zaista je super..Jao, sramota me sad.![]()
Pa hvala, Đurđo.Čestitke i od mene, Red.. pročitala sam i zaista je super..

pa kad ti ne radi viber vec sat vremenaPa nemoj da me podsećaš sad, jako mi je teško. Nego me sramota kad me tako hvališ...![]()

Kako ne radi? Sve mi radi.pa kad ti ne radi viber vec sat vremena![]()

uh ebo..t.. zaboravio sam da ti ukljucim viberKako ne radi? Sve mi radi.![]()
jes, vala, radi ti, isto kao i ppKako ne radi? Sve mi radi.![]()

Konj mi ugasio, vidiš valjda. Da me voli, on ne bi nikad, ali vidiš..jes, vala, radi ti, isto kao i pp![]()
Proradio.probaj sad.
U poruci je pisalo Klikni na izbrisi.Proradio.
Samo piše "Konj_na_belom_princu želi da Vam pošalje poruku". Kliknula sam "izbriši".
Linkuj blogJao, sramota me sad.![]()