Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Ee to to, to mi treba za početak... diskrecijaJao, ne znam šta da ti kažem, ja već imam neke hot prepiske sa ženama isključivo, ali ne bih da imenujem, zbog diskrecije.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ee to to, to mi treba za početak... diskrecijaJao, ne znam šta da ti kažem, ja već imam neke hot prepiske sa ženama isključivo, ali ne bih da imenujem, zbog diskrecije.![]()
Pa dobro, ajde da te ubacim, sevap je.Ee to to, to mi treba za početak... diskrecija

Upada i to s pištoljemКао био/јесте падобранац или упада као падобранац?

Објави слободно, опиши детаљно прескочи имена неће нико да се љути овде гарантујемJao, ne znam šta da ti kažem, ja već imam neke hot prepiske sa ženama isključivo, ali ne bih da imenujem, zbog diskrecije.![]()

Šta ti pričaš, jel znaš ti šta je diskrecija, kakvo opisivanje, kakve objave?!? Aloooo!Објави слободно, опиши детаљно, неће нико да се љути овде гарантујем![]()
прескочи имена слободноŠta ti pričaš, jel znaš ti šta je diskrecija, kakvo opisivanje, kakve objave?!? Aloooo!

Nemam ja ni pp, šalila sam se. Nisam bila dobra, pa mi zabranili.прескочи имена слободно![]()
Nemam ja ni pp, šalila sam se. Nisam bila dobra, pa mi zabranili.![]()