- Poruka
- 94.105
Pisem pricu Miko
Nisam pobegao
Nisam pobegao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne sumnjam u tebePisem pricu Miko
Nisam pobegao![]()

Tebe sam cekalaDosao sam cim sam video da je tu Mika
Šta ćemo da radimo? Večeras sam nešto u qrtzyTebe sam cekala
Šta si sad došao, tek sam hteo da se skinem.Dosao sam cim sam video da je tu Mika
Nije sve u skidanju moj dragi Bau.. ne znam zasto samo mislis na sex.. Ja sam oduvek preferirao vodjenje ljubavi a ne puko lomatanje telima..Šta si sad došao, tek sam hteo da se skinem.![]()
Dobro, dobro, neću da se skidam pred Mikom. xDNije sve u skidanju moj dragi Bau.. ne znam zasto samo mislis na sex.. Ja sam oduvek preferirao vodjenje ljubavi a ne puko lomatanje telima..
Jednu pesmu za pocetakŠta ćemo da radimo? Večeras sam nešto u qrtzy
Moze nesto tuzije.. jbgaJednu pesmu za pocetak
Šta si tužanMoze nesto tuzije.. jbga
Otkud znaš?Meni je Mika soulmate. na stranu sto ima dobro doope.
Jer svima pošaljem....tebi nisam?Otkud znaš?![]()
Dal' je moguće da si mene preskočila?Jer svima pošaljem....tebi nisam?![]()
C c c, kako sam mogla...ništa sad, prošao voz.Dal' je moguće da si mene preskočila?
Kako to tako?C c c, kako sam mogla...ništa sad, prošao voz.

Proslediće mi Konjlega fotku.Eto tako

Da si i ti tu sigurno bi brže zatvorili.Helou.
Gde ste ljudi, šta ima?
Vidim još niste zaključali ovu kafanu, nekako sam očekivala da ste otvorili novu do sada.
Idi tamo u LjiS da opišeš osobu, pa se vrati nazad ). Ali gledaj da ne zaključimo odmah o kome se radiOno sto je od istinske vrednosti u nama nije vidljivo oku.. kaze se u malom princu na belom konju.. stoga ako treba da se skinemo.. skinimo svoja tela i lazi nese izgovorene.. nase neiskrenosti i budimo ljudi je smo to pre svega.. Meni je Mika soulmate. na stranu sto ima dobro doope.
Evo je egipatska Boginja Selkhy..Helou.
Gde ste ljudi, šta ima?
Vidim još niste zaključali ovu kafanu, nekako sam očekivala da ste otvorili novu do sada.

Kao pridjem Milki tako bau krene da rezi.. ali ona je obecala da se po noci pustiti svoje kose niz balkon...Šta ste radili danas? Da li je Konj uspeo da se primakne malo Miki ili nije? Badri, jel uvežbavaš svoje lavovske i vodolijske sexualne mogućnosti ?