- Poruka
- 131.211
Kako nije, vidiš da mu šalje fotke, a meni ništa. : (Šta ste radili danas? Da li je Konj uspeo da se primakne malo Miki ili nije? Badri, jel uvežbavaš svoje lavovske i vodolijske sexualne mogućnosti ?
Misliš da probudim lava u sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nije, vidiš da mu šalje fotke, a meni ništa. : (Šta ste radili danas? Da li je Konj uspeo da se primakne malo Miki ili nije? Badri, jel uvežbavaš svoje lavovske i vodolijske sexualne mogućnosti ?
Aha, zna se da Badri ide ranije u krevet, tako da...Kao pridjem Milki tako bau krene da rezi.. ali ona je obecala da se po noci pustiti svoje kose niz balkon...
Pa da, probudi... ako želiš Miku.Kako nije, vidiš da mu šalje fotke, a meni ništa. : (
Misliš da probudim lava u sebi?![]()

Moraću sad da ostanem duže.Aha, zna se da Badri ide ranije u krevet, tako da...
Ne vredi, ona ne želi lava, već konja.Pa da, probudi... ako želiš Miku.![]()
Ne sumnjam.Da si i ti tu sigurno bi brže zatvorili.
Ee pa ni sama ne znam kako sam. Selim se uskoro, pa mi je malo sve izmešano, u isto vreme sam i tužna i srećna i uzbuđena i uplašena i tako. Ali biće bolje.Kako si? Šta nam radi Doca, puštaš li ga nekad iz kaveza?![]()

Nedostaješ ovde u kafani.Ne sumnjam.
Ee pa ni sama ne znam kako sam. Selim se uskoro, pa mi je malo sve izmešano, u isto vreme sam i tužna i srećna i uzbuđena i uplašena i tako. Ali biće bolje.
Docu pustim ponekad iz kaveza kada ga vezujem za krevet.
Kako si ti, Badri? Ima li štogod novo kod tebe? Kako Sioran?![]()
Da znaš da i meni nedostaje druženje sa vama, ali avaj, ne stižem.Nedostaješ ovde u kafani.
Normalno da se tako osećaš, promena je to velika, ali ne sumnjam da ćeš se odlično snaći i brzo navići na te promene.
Pusti ga malo i na forum, da mi neko rekao da ću da tražim da dođe Doca na forum, ne bih mu verovao.
Dobro sam, Sioran je još bolje. xD

Biće jednom vremena i za forum, uživaj u rl.Da znaš da i meni nedostaje druženje sa vama, ali avaj, ne stižem.
A Docu ja puštam, ali on ne želi da ode od mene.
Ali preneću mu koliko ti nedostaje.![]()

Sumnjam da će biti više ikada vremena za forum.Biće jednom vremena i za forum, uživaj u rl.
Nemoj da mu preneseš, ovo je bio trenutak slabosti.![]()

Vidim da je stigla poruka, ali ne smem da otvorim, ko zna šta si poslao.Zdravo Selki
Manijace, poslao sam ti nesto seksi![]()
Otvori otvoriVidim da je stigla poruka, ali ne smem da otvorim, ko zna šta si poslao.![]()
Šta si mu poslao? Svoje gole slike?Zdravo Selki![]()
Manijace, poslao sam ti nesto seksi![]()

Ma biće sigurno, dođi barem ponekad da vidiš da li je živa kafana ili su nas zatvorili.Sumnjam da će biti više ikada vremena za forum.
Ok, neću. Sam ćeš mu to nekada reći.![]()

Njih dvoje su se smuvali i imaju sina zove se tamba lambaŠta si mu poslao? Svoje gole slike?
Šta sam propustila?![]()

Bolje nemoj.Vidim da je stigla poruka, ali ne smem da otvorim, ko zna šta si poslao.![]()

Pokušaću.Ma biće sigurno, dođi barem ponekad da vidiš da li je živa kafana ili su nas zatvorili.![]()

Neka pošalje i tebi, pa mi javi da li je bezbedno da otvorim. xDBolje nemoj.![]()
Jao jeste... zaboravih.Njih dvoje su se smuvali i imaju sina zove se tamba lamba![]()

Neka hvala... nisam toliko radoznala.Neka pošalje i tebi, pa mi javi da li je bezbedno da otvorim. xD

Šta si mu poslao? Svoje gole slike?
Šta sam propustila?![]()
Neka pošalje i tebi, pa mi javi da li je bezbedno da otvorim. xD

Zar nisi malo radoznala?Neka hvala... nisam toliko radoznala.![]()
Drago mi je.Nisam, niko nece to da gleda
Kako si Selki?