Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
jao, konacno jedan veeeelikiDobro jutro narode
Jedan veeeelikiza devojke
![]()
i ovde, a ne svi samo u pp mi salju veeeeliki 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, konacno jedan veeeelikiDobro jutro narode
Jedan veeeelikiza devojke
![]()
i ovde, a ne svi samo u pp mi salju veeeeliki 

Koji sam probao, video da radi,shvatio da moram sve da ucim od nule i ostavio...ti si zaboravio kome si obecao da ces da mu ispricas nesto o novom fotoaparatu![]()
Cami sekajusi neke bolje dane i vreme za slikanje.....znaci, sad smo na istom, i moj foto Zver ceka i bolje dane i meneKoji sam probao, video da radi,shvatio da moram sve da ucim od nule i ostavio...Cami sekajusi neke bolje dane i vreme za slikanje.....

sad sam ustala )Još si budna Paula?
jestel popili svoj čaj i svoje mleko
Imam ja resenje. Stikliral tamo u opcijama da si musko, i onda Djuka sve mozei. Cak i u pp da salje veeeelikMa Đurđija to ne sme ni da otvori.. nije poludela..

Ja sam i rucak sa gostima zavrsila i vino i kafu i sudove. Uh, tezak ovaj zivot!jestel popili svoj čaj i svoje mleko
jel on to posadio kosu?
Sad matoriji ima bolji friz. Ako mislis na Vajtajel on to posadio kosu?
mislim na ričija. sad tek vidim da je to 1995. taman je sa onim brčićima i kosom za novog člana garavog sokakaSad matoriji ima bolji friz. Ako mislis na Vajta
Ал је снијег асу лабудови...

Сноу, јеси почео причу?
Pozdrav svima
Za moje tudje zene i![]()

Сноу, јеси почео причу?![]()

Њему њему, његове су конкурсе....ако му узмем не бих могла писати, само затоSamo da jedem i pisem je
Saljem manijaku ili tebi?![]()

Шта чеш јести?Samo da jedem i pisem je![]()