- Poruka
- 82.743
Svima koji danas slave kinesku novu godinu želim im srećnu novu godinu uz poruku da danas nije kineska nova godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ti njih oni se dopunjuju.. neko mora i da radi a neko da svira kako god okrenesHajde srećan rad, samo nemoj da preteraš, ugledaj se na Mocu.![]()

Šta će joj toliko naloga?Na 4 kompjutera moze da ima 4 registrovana naloga![]()
Kako što?Šta će joj toliko naloga?
Ćao, malo (tj evo već 2 sata skoro) ovde, brišem, pišem i sad odoh ))Ćao, Paula.

Takođe, uživaj u danu.Ćao, malo (tj evo već 2 sata skoro) ovde, brišem, pišem i sad odoh ))
Lep dan svima želim
Pogledajte prilog 926250

evo me, pisem, a super sto ces i ti to da napisesGde si, Lunjo, pišeš li?
Kad smo kod toga, idem da napišem da ću da produžim rok za slanje za dva dana.

Da je Lastavica tu pa da pošalje neko njegovo remek delo.evo me, pisem, a super sto ces i ti to da napises![]()

Neće da ne bi provalili da je ona zapravo Lastavica.pa, ja molila Djuku, ali nista, nece da nam bude Lastavica sas dobar si glas![]()
badri imam priču od jedne rečenice dai neki takav komkurz
Vidiš nije to loša ideja, da bude konkurs za crtice.

Da je Lastavica tu pa da pošalje neko njegovo remek delo.![]()

Možemo to da probamo dok ovi konkursi budu na pauzi tokom leta, čisto da vidimo kako će proći.videla sam ovo i obradovala se, mnogo volim crtice, mozda ce Moca da posalje neku crticu
inace, koliko god da pisem crtice, nema sanse da nadmasim Lastavicu, ona je bila nenadmasna sa onim Milojkom, ili kako se vec zvao![]()

Ma samo da su crtice, nije važno s kim.te crtice sa Milojkom?![]()

htedoh reci, da navabimo Lastavicu, pa da imamo konkurs?Ma samo da su crtice, nije važno s kim.![]()

Da. I mene opomenuli na slikama da nema spama a ispred razvezli pricu. Moguce da nadju tako neke kao ja na kome grade svoj autoritet.ma..pocheli da me smaraju josh pre neko veche
kao nemoj da spamujesh na fotke..tu se kache samo slike
dobitjesh c1
...reko..ma banuj slobodno ako dosadjujem
nema ljutnje
dobar dan, SennaZaboravih, dobro jutro narode