pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.856
sačuvajmebožeBas to
Kakav groove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sačuvajmebožeBas to
Kakav groove
ja wohl!ne razumem baš ali smatraću da si rekla nešto lepo, veliki lajk od mene!

jbga sad me hubbard ubacio u modalno sviranje, ne vredi ništaAj onda malo bolestine
)))))Jedan je Wecklstvarno treba imati spolovilo kao konj da ti padne na um ideja da preradiš s wondera i da ispadnje 3x bolje od originala
gospodine mislim da ne mislimo na istoJedan je Weckl

jadni bubnjari s kim sve moraju da rade za komad hljeba i šalicu mlijekaJesi li slusao ramacotija skorije? Erik Mur mu svira bubanj. Zivotinja

Meni ne, ali događa se neki put.Ma večeras svašta na jednoj temi tamo... izgubih vreme brišući postove... a nešto koči, da li svima forum koči ili samo meni?
To rade samo da bi nas naterali da plaćamo, da bi mogli da gledamo bez reklama.p.s. you tube nikad više reklama nije imao usred pesama, postali su skoro pa nemogući
Gospodine, nadam se da niste došli da napravite sranje kao na ljisu?gospodo..zashto ne skinete "free adblocker browser"
taman posla gospodineGospodine, nadam se da niste došli da napravite sranje kao na ljisu?
E ovo već može.taman posla gospodine
reko..da..pozdravim novi modoviE ovo već može.
Samo šta uradi ono tamo, kad budu videli.
Sigurno će da im se dopadne pozdrav.reko..da..pozdravim novi modovi