- Poruka
- 132.050
a badri po obicaju - regulise..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ce nam red kad pricamo o temi koju ce red zadati?Najurio nam Red! Tabe spameru!![]()
Pa da sibne temu, dok ti zabiberujes spamove!sta ce nam red kad pricamo o temi koju ce red zadati?
boooze....

Videla sam nešto da se pominju krastavci. Mojoj sadašnjoj situaciji je to nekako najpribližnije...red smislja erotsku pricu za temu takmicneja pa joj pomazemo sa idejama

Probala bih nešto da napišem... mada je teško ne ispasti patetičanznaci i ti ucestvujes u takmicenju![]()
Ja imam tri recenice i onomatopeje, Bau ima 10000 karaktera, Tab 20000, ti mozes nesto izmedju. A temu zvanicno imacemo kasnije, sada je sve ovo samo po kuloarima.Probala bih nešto da napišem... mada je teško ne ispasti patetičan
Možda nađem kraću formu od tvoje...

Evo, šibnula sam dic... ovaj, zadala sam temu....
https://forum.krstarica.com/threads/proglasenje-pobednika-na-temu-preobrazaj.918549/post-41819996
E sad kad krenu pa skrenu
Svi junaci nikom ponikose!

Ti znaš da sam ja osetljiva na te suptilne nagoveštaje. Kapiram iz treće, otprilike. Ali sad kad povežem, @Baudrillard spominje neke dick pic-ove ovih dana, @tab503 kači doopeta od jutros, ti sad imaš čak tri rečenice... Ok, ako hoćete erotski konkurs, može. Verujem da će i @Ната Ли da nas počasti pričicom....

Ah.. divno.

Живели СновкоPozdrav svima![]()

Живели Сновко![]()
Kako si Snou?