- Poruka
- 131.212
Pozdrav, Wuko. : )добар дан у биртцуз
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, Wuko. : )добар дан у биртцуз
ди си Лалошу, што чинишPozdrav, Wuko. : )

Pa kako ćeš onda priče da čitaš ako zadam erotsku temu?!? Nemoj da glumiš nevinašce sad...Ne znam da li ću moći od sramote.![]()
Bio da vozim bajs, iskoristio ovo lepo vreme, sad odmaram.ди си Лалошу, што чиниш![]()
Nekako ću pročitati, iako će me naravno biti sramota!Pa kako ćeš onda priče da čitaš ako zadam erotsku temu?!? Nemoj da glumiš nevinašce sad...![]()
Нека буде нека о краставцима.Pa kako ćeš onda priče da čitaš ako zadam erotsku temu?!? Nemoj da glumiš nevinašce sad...![]()
Misliš, ilustrovana da bude?Нека буде нека о краставцима.
Нека буде нека о краставцима.

Забибери.ali nemoj obican erotski konkurs..zacini malo![]()

seti me onog vicaЗабибери.
Samo ti zadaj temu, ko zabiberi nek zabiberi, al Tab ce da sibne pricu, od jutros ostri suptilno to pero, pa kad krene da pise, njaooo, Bau ce morati da menja pravilo za kratku pricu od 10000 na 20000 karaktera.Pa ja mogu da zadam običnu temu, Erotska priča, tako nešto... E sad, ko će koliko da zabiberi, to je do mašte i ideje o erotici. Ili o krastavcu... Možda i jazavcu...![]()

i jogurtЕто Ред.. имаш краставац...бибер.. само ти мајонез фали![]()

Pa, naravno. A kamoli 3 recenice i jos nekoliko onomatopeja.prica od 10.000 karaktera nije kratka nego mikro prica..

Ja sam skoro sigurna da Badri nije brojao koja ima koliko karaktera. Ali ako bude Erotska, mnogi karakteri će da budu čvrsti. Samo kažem...Samo ti zadaj temu, ko zabiberi nek zabiberi, al Tab ce da sibne pricu, od jutros ostri suptilno to pero, pa kad krene da pise, njaooo, Bau ce morati da menja pravilo za kratku pricu od 10000 na 20000 karaktera.
![]()

minimalizam je u trenduPa, naravno. A kamoli 3 recenice i jos nekoliko onomatopeja.![]()
bilo je tamo prica bas dugih za citanje..trebao bi da proveri karaktere..Ja sam skoro sigurna da Badri nije brojao koja ima koliko karaktera. Ali ako bude Erotska, mnogi karakteri će da budu čvrsti. Samo kažem...![]()
Nista, Tab ce da pise epsku, bice bas edukativno, od Kulina Bana do Crvenog Bana, pa sta udje u redove, to cemo da mu bodujemo.Ja sam skoro sigurna da Badri nije brojao koja ima koliko karaktera. Ali ako bude Erotska, mnogi karakteri će da budu čvrsti. Samo kažem...![]()

A tema je ?ljudi ne znam zasto ali mi deluje da je @Paula stigla na temu![]()
Najurio nam Red! Tabe spameru!A tema je ?![]()