- Poruka
- 95.553
**** te , što Cecu ne cenzurišeš jebi se,.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
**** te , što Cecu ne cenzurišeš jebi se,.

Ne, ovo je retrogradni aspekt koji utiče na sve nas.. bez obzira koji si znak. Do 21. februara vežite pojaseve imamo ludu vožnju.Konju vidi za blizanci vage?taj merkur jel talasa
Dobro Jutro ❣
Ne znam sto me samo skorpije toliko more
Vaga
Vi ste stručnjaci kada se radi o skrivanju osećanja. Ali ovaj period, vaša prava osećanja će izaći na površinu. Najbolje je da ostanete mirni i staloženi tako da svojim rečima ne povređujete svoje najdraže.

E...i mene su...15tak godina...sada ih vise nema u mom spektruNe znam sto me samo skorpije toliko more![]()
Hm da, i ja bih slično rekla...Ja ne verujem u te astrološke stvari ...ni u horoskopske znake ...

E, i ja to nista ne verujem, al mi dobro dodje kad ubrljam nesto, pa kazem Ljudi, nije do mene, takav mi horoskop!, pa mi onda ljudi stvarno veruju da nisam ja ubrljala, jer veruju tom horoskopu.Hm da, i ja bih slično rekla...
ne razumem prosto na koji način bi položaj planeta ili zvezda uticao na moje duševno stanje... posebno što dan rođenja sad znamo i nije tako bitan kao dan začeća (a može se i štimovati carskim rezom).
Ali opet, nisu mi jasni ni duhovni aspekti sveta, pa obično ćutim o tome![]()

E samo religija... to je najozbiljnije tuNe verujem ni ja...zabavlja me...uostalom kao i religija...kao i parapsihologija...kao i ezoterika...kao i mitologija...
Procitas, nasmejes se i ides dalje...
Apsolutno. Ko zna šta nam promiče.Ja ostavljam uvek otvorenu mogućnosti da oni koji veruju i misle drugačije od mene, ne moraju nužno da budu u krivu.