Kafana kod knjiškog moljca VII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U subotu Merkur započinje retrogradni hod. Merkur je najčešća retrogradna planeta. Obično bude tri do četiri puta retrogradan svake godine kada su moguće greške koje lako previdimo. Te greške i propusti se obično pokažu u narednom periodu kada Merkur ponovo krene direktno. Onda dođe do premišljanja i menjanja odluka. Kao da se budimo iz jednog dubokog sna i stvari oko nas odjednom izgledaju drugačije. Merkur će biti retrogradan sve do 21. feburara kada ponovo kreće direktno i prolazi put svoje senke sve do 13. marta. Savet je da sve bitne stvari vezano za kupoprodajne ugovore, venčanja, kupovinu automobila, kućnih aparata… ostavite za drugu polovinu marta. Ako imate mogućnost izbora onda je to mnogo bolje vreme.

Ja ne verujem u te astrološke stvari ...ni u horoskopske znake ...
Hm da, i ja bih slično rekla...
ne razumem prosto na koji način bi položaj planeta ili zvezda uticao na moje duševno stanje... posebno što dan rođenja sad znamo i nije tako bitan kao dan začeća (a može se i štimovati carskim rezom).
Ali opet, nisu mi jasni ni duhovni aspekti sveta, pa obično ćutim o tome 🤷‍♀️

Juto i od mene :kafaz:
Screenshot_20210130_084002.jpg

Taj Merkur kod mene vec tri dana i noci pravi zurku. :huh:

Hm da, i ja bih slično rekla...
ne razumem prosto na koji način bi položaj planeta ili zvezda uticao na moje duševno stanje... posebno što dan rođenja sad znamo i nije tako bitan kao dan začeća (a može se i štimovati carskim rezom).
Ali opet, nisu mi jasni ni duhovni aspekti sveta, pa obično ćutim o tome 🤷‍♀️
E, i ja to nista ne verujem, al mi dobro dodje kad ubrljam nesto, pa kazem Ljudi, nije do mene, takav mi horoskop!, pa mi onda ljudi stvarno veruju da nisam ja ubrljala, jer veruju tom horoskopu. :lol:

I tako, meni Merkur vec tri dana prvi zurku. Sta cu! :huh:

Ne verujem ni ja...zabavlja me...uostalom kao i religija...kao i parapsihologija...kao i ezoterika...kao i mitologija... :)
Procitas, nasmejes se i ides dalje...
E samo religija... to je najozbiljnije tu
ko će znati kako se povezati sa onim što su Stari Grci zvali Bićem sveg bića .. i šta je, tj ko je to
A i Šredinger napisa Um i materija (fizičar jedan), ima i ozbiljnih časopisa na tu temu, ali jbg niko to još ne zna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back