- Poruka
- 131.211
Kako ne, zipovan!Jel obučen?
Samo pitam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne, zipovan!Jel obučen?
Samo pitam...
Sad sam htela da ti čestitam na pobediJel obučen?
Samo pitam...
Hvala, Agi!Sad sam htela da ti čestitam na pobedi
Odlična priča
Lepa, iskrena,čista, gađa gde treba!

Zato si pobedila- direktno je iz dušeHvala, Agi!
Meni već neprijatno, ne znam da se snađem, više volim da nisam baš u centru pažnje. I iskreno, nisam očekivala da pobedim, napisala sam priču kao poklon Badriju za rođendan. Bukvalno je samo ispala iz mene.![]()
Jel ti bilo posle lakse?Hvala, Agi!
Meni već neprijatno, ne znam da se snađem, više volim da nisam baš u centru pažnje. I iskreno, nisam očekivala da pobedim, napisala sam priču kao poklon Badriju za rođendan. Bukvalno je samo ispala iz mene.![]()
Šta god da kažem, loše će zvučati. Ali nekad stvari i ljudi nisu onakvi kao što izgledaju...Jel ti bilo posle lakse?
U ponedeljak od 14h, grupa B, raspored za četiri časa, plus muzičko ko nije imao u školi i ima veliki odmor za kuhinju.
kako, bre, ne mozes u ponedeljak?Uh, u ponedeljak necu sigurno.
Mogu i ovde da teza q noc, kad krenes.
a ko ce meni uzinu, vidis da je Red cak i veliki odmor za kuhinju naznacila
: 
Drago mi je da ti se dopala....to je to u meni....retko ko shvaca istinski.Nisam rekla da nisu .Samo kažem da je tvoja bila najbolja.

Hvala, Agi!
Zato si pobedila- direktno je iz duše

Drago mi je da ti se dopala....to je to u meni....retko ko shvaca istinski.![]()

I meni se jako dopalaDrago mi je da ti se dopala....to je to u meni....retko ko shvaca istinski.![]()
Hvala, Agi!
Meni su takodje te dve price bile sjajne...Ali da objasnim zasto-ne umem.Zbog toga moji glasovi nisu bili tamo, izvinjavam se svima koji su ucestvovali...Jednostavno ima momenata kad reci ne idu...Drago mi je da ti se dopala....to je to u meni....retko ko shvaca istinski.![]()

nije baš svaki danAgi, ti si rešila da me svaki dan šokneš.![]()
Znao sam da ćeš da postaneš ranoranilac, čim si otkrila lepote jutra.nije baš svaki dan
NisamZnao sam da ćeš da postaneš ranoranilac, čim si otkrila lepote jutra.![]()
JesiNisam
Nisam
Jutro Trust...jesi li zavrsio za danas?Dobro jutro narode))