- Poruka
- 400.000
Dobar dan drage dame i Dok 
Od jutros sam se natrcala i sada je vreme da sednem i popijem kafu na lagano

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neke čokoladice iz Mađarske , doneo kolega kiloA desert je... ?(da vidim šta je tako ukusno...)

Pa valjda sam i ja neka damaDobar dan drage dame i Dok

Ovo je odlično.Pogledajte što mala cepa
A ni Siorana ti nisam šibnuo.znas gazda...ne bunim se ja...ali sam skontala da samo mene ne nudkas kafama...![]()
Pazi, malo preglsano za moj ukus, ja sam romantičar, ali mi je zanimljivo kako ima još klinaca koji vole da sviraju !Ovo je odlično.

sto bi trebalo da znaci???A ni Siorana ti nisam šibnuo.![]()
Ne znam ni ja.sto bi trebalo da znaci???
Za mene ovo nije preglasno, s obzirom šta slušam. xDPazi, malo preglsano za moj ukus, ja sam romantičar, ali mi je zanimljivo kako ima još klinaca koji vole da sviraju !![]()
sad da se zabrinem???Ne znam ni ja.![]()
On je rešio da udara čežnju.@Paula ajde vrati nam Konja....mene ne voli...mozda tebe bue slusao....
Nemoj, šibnuću ti Siorana i skuvati kafu.sad da se zabrinem???![]()
Jel kafa pre ili posle Siorana?Nemoj, šibnuću ti Siorana i skuvati kafu.![]()
Pa vidi, nešto nismo u komunikaciji u poslednje vreme, izgleda da je našao cure na nekom drugom mestu...@Paula ajde vrati nam Konja....mene ne voli...mozda tebe bude slusao....

Nije mučenje, posvetiću ti ceo jedan dan.Jel kafa pre ili posle Siorana?
Ma ne trebas oko mene da se mucis gazda....toliko gostiju...razumem ja tebe...![]()
ceoooooooooooo jedan dan....Nije mučenje, posvetiću ti ceo jedan dan.
Kako hoćeš, može i pre i posle. xD
pazi da ne preteras 

Neću, ne brini se, moram da ti nadoknadim, pošto sam te zapostavio.ceoooooooooooo jedan dan....pazi da ne preteras
![]()
al jedan celi dan...suze radosnice mi naviru...niko mi nikad nije ponudio jedan cellliiiiiiii dan svog zivotaNeću, ne brini se, moram da ti nadoknadim, pošto sam te zapostavio.![]()

Eto za sve postoji prvi put.al jedan celi dan...suze radosnice mi naviru...niko mi nikad nije ponudio jedan cellliiiiiiii dan svog zivota![]()
![]()
![]()
Srce ce mi od radosti prepuci....Eto za sve postoji prvi put.![]()

Svašta ćemo da radimo, svašta!Srce ce mi od radosti prepuci....
a sta zelis da radimo celi dan?![]()
Cek...Prvo mi Pahulja na spisku za 20 godina...pa posle...neki dan, bilo kadaSvašta ćemo da radimo, svašta!![]()
I nemoj sad da ti prepukne srce, čekaj da uživaš u danu posvećenom tebi.![]()

Ko toliko da čeka, tek sam se spremio da svašta radimo.Cek...Prvo mi Pahulja na spisku za 20 godina...pa posle...neki dan, bilo kada![]()

Covece...sada je neko pisao..pa mi iskocila tema...vidi godinica vec prosla...bolje da batalimoKo toliko da čeka, tek sam se spremio da svašta radimo.![]()
![]()