- Poruka
 - 71.137

nista...nego ono...malo svetlosti, boje...znas...taj tvoj je bas onako...mracanŠta si to dočekala?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista...nego ono...malo svetlosti, boje...znas...taj tvoj je bas onako...mracanŠta si to dočekala?![]()

Onda ću nešto vedrije da ti šibnem, nešto što odiše vrboprcom.mislim na knjige...Sioran nije moj tip...jbga...suvise mracan za moj ukus![]()
nekaa...ne moras posto poto da se rasipasOnda ću nešto vedrije da ti šibnem, nešto što odiše vrboprcom.![]()
 Insistiram.nekaa...ne moras posto poto da se rasipas![]()
divno je kada neko zeli toliko da te usreciInsistiram.![]()

Tu sam da usrećujem.divno je kada neko zeli toliko da te usreciracunam kao di si mi poslao nesto lepo
![]()

Ne znam... tebe ima!Dal' bi i mene tako dozivala da me nema u kafani?![]()
vidis da me ignoriraDal' bi i mene tako dozivala da me nema u kafani?![]()
))Mislim da je bolje da ne proveravam tako što se neću pojavljivati.Ne znam... tebe ima!![]()
Udara ti čežnju.vidis da me ignorira))
a nemoj tako...bezosecajan si....malo pre si rekao da ti volis sve redom da usrecujes...a Konj nam je jedno od srca kafane...i tu mu mestoMislim da je bolje da ne proveravam tako što se neću pojavljivati.![]()
mozda ako ti probas?Udara ti čežnju.![]()

Nisam bezosećajan, al' me strah da proverim, mislim da niko ne bi ni primetio da me nema.a nemoj tako...bezosecajan si....malo pre si rekao da ti volis sve redom da usrecujes...a Konj nam je jedno od srca kafane...i tu mu mesto
Misliš meni neće da udara čežnju? xDmozda ako ti probas?![]()
Nije tako....Nisam bezosećajan, al' me strah da proverim, mislim da niko ne bi ni primetio da me nema.![]()
Mozda samo mene ne voli...Misliš meni neće da udara čežnju? xD