Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Dobar dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znam...rece da si fin...nesto vec saljes...Otkud mi to?![]()
Zdravo, Mika.

У мојим рукама је био највећи.![]()
Pa kad si veliko srce i sve delis!![]()
![]()
Mene strah da mi ne uleti opet nešto na pp.![]()

Šta ima da se prepriča, rac sam dobio.![]()

Meni nije bilo smešno.
Izvini, ali meni je ovo urnebesno smešno!
Dick pic.![]()

Šta se ti smeješ, zašto si se ono zaključao?

Moguće...nisam sigurna...a neka ostane i maleno , slatko je...
pa ja i hocu manje...kod mene se nikada ne zna gde cu zavrsiti da zivim...pa ako je stan...ne mogu sa velikim psom...Moguće...nisam sigurna...a neka ostane i maleno , slatko je...

Tamo kod tebe negde?Moguće...nisam sigurna...a neka ostane i maleno , slatko je...
sa neta..trazi domTamo kod tebe negde?
Pa...ne...Hoćeš da ga udomiš?A to najbolje da mu vidiš roditelje....pa ja i hocu manje...kod mene se nikada ne zna gde cu zavrsiti da zivim...pa ako je stan...ne mogu sa velikim psom...![]()
Joj....A u azilu?Uvek ima malih slatkih i napuštenih...sa neta..trazi dom
Pas sa ulice, nema sanse da vidim roditelje...to je neki mesanac...kuvasa ili belog pulina kontamPa...ne...Hoćeš da ga udomiš?A to najbolje da mu vidiš roditelje....
gradske cistoce?Joj....A u azilu?Uvek ima malih slatkih i napuštenih...
Kaži šta si dobio?

Pa ovi mešanci , crni sa paležom , što ih zovu i pacovčari ...oni su uglavnom mali ...Pas sa ulice, nema sanse da vidim roditelje...to je neki mesanac...kuvasa ili belog pulina kontam
tamo , na Makovoj...Ako to još radi...gradske cistoce?
Nemam pojma...gledala sam samo sajt prihvatilista i nije update-ovan ono godinu dana sigurno...a nikada nisam bila tamo...obicno sam imala te koji su sami dosli ili tu iz okolinetamo , na Makovoj...Ako to još radi...
ovakvi....Pa ovi mešanci , crni sa paležom , što ih zovu i pacovčari ...oni su uglavnom mali ...